Sexy hvězda Euforie provokovala žhavými záběry s kolegou. Jeho manželka na to měla brutální reakci

Herečka Sydney Sweeney z Euforie natočila s kolegou z nového filmu žhavé video. Jeho manželka ale nebyla nadšená.

Herec z Top Gunu Glen Powell a herečka z Euforie Sydney Sweeny se diváky pokusí letos přesvědčit, že žánr romantických komedií ještě není mrtvý. Jejich nový snímek Anyone But You, který byl před pár dny dotočen v Austrálii, každopádně dorazí do kin až za pár měsíců, už nyní se ale obě hvězdy snaží dělat mu dobrou reklamu. A součástí toho se teď možná omylem stalo i něco, co nejspíš nemělo.

Poté, co sociální sítě tento týden zaplavily fotky a videa obou herců, kterak spolu různě laškují, usmívají se na sebe a flirtují, na Twitteru skončilo taky video, ve kterém Powell ohýbá mladou krásku přes koleno. No a to zřejmě byla poslední kapka pro jeho manželku, modelku Gigi Paris, která následně odebrala sledování z instagramového profilu Sweeney.

Asi se nelze čemu divit. Žhavá herečka byla čerstvě jmenována jako jedna z nejvíc sexy hereček současnosti, teď navíc několik měsíců natáčela romantický film s mužem, který má zjevně skvělou chemii s každým, koho potká, jeho partnerka by tak asi byla blázen, kdyby aspoň trochu nežárlila. Snad to ale u té malé žárlivosti i skončí, Powellovi se doma podaří vše vyžehlit a my dostaneme na konci dobrý film. Co se Sweeney týče, ta už mezitím údajně koupila dům se svým přítelem Jonathanem Davinoem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také