Youtubeři

23. listopadu 2023 10:47

redakce Prima Lajk

Shopaholic Adel promluvila o potratu. Influencerka přišla o miminko

Shopaholic Adel se svěřila, že před několika měsíci přišla o vytoužené miminko. Influencerka je zasnoubená s Janem Kulasem a jejich vztah by se dal od začátku charakterizovat jedním slovem – Itálie.

Adéla Pulcová je pro většinu známá pod pseudonymem Shopaholic Adel. Tato bizarní influencerka už nějakou dobu plní titulní strany médií zejména svým poněkud neřízeným chováním, ve kterém nechybí vulgarity ani přemrštěné emoce. Její vztah se snoubencem Janem Kulasem už od počátku provází poměrně časté hádky a došlo dokonce i na ponižování. Teď je ale podle Adel vše jinak a dvojice na svém vztahu pracuje.

Mohlo by vás zajímat: Shopaholicadel přišla o roli v seriálu! Proč s ní tvůrci nechtějí pracovat?

I tak se u nich stále nějaká ta výměna názoru objevuje. Podle slov Adély už ale v mnohem umírněnější formě. „Hádky jsou furt, ale už je to klidnější. Já jsem Honzovi koupila herní notebook, takže on je spokojenej. Vždy ho nechám třeba 3 hodiny streamovat, nelezu mu do toho pokoje a pak je klid,“ sdělila v rozhovoru pro Extra.cz.

Ztráta miminka jí zasáhla

Pár momentálně hledá nové bydlení, kam by se spolu mohli přestěhovat. Kromě toho spolu plánovali založit také rodinu. Shopaholic Adel na sociálních sítích několikrát promluvila o tom, že by si přáli dítě. Když se po nějaké době konečně dočkali, radost jim bohužel hodně rychle zmizela. Adel v rozhovoru otevřeně přiznala, že jí ztráta miminka velice zasáhla. „Je to čerstvé. Je to pro mě těžké, ale já jsem před třemi měsíci potratila,“ prohlásila třicetiletá influencerka. Další podrobnosti zatím nesdělila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také