Šílená nehoda hvězdy z filmu Black Panther: Na herečku spadl stánek s jídlem

Herečka Carrie Bernans skončila v nemocnici s vážnými zraněními. Hvězda snímku Černý panter se stala obětí kuriózní nehody, při které na ni spadl stánek s jídlem. Jak se to stalo?

Carrie Bernans skončila v pondělí po ošklivé nehodě v nemocnici. Zhruba v 1:30 ráno se nacházela v centru Manhattanu se svými přáteli. A v době, kdy procházeli kolem stánku s jídlem, se stalo něco, co nikdo z nich nečekal.

Mohlo by vás zajímat: DOJEMNÉ VIDEO: Manželka zesnulého Black Panthera převzala cenu pro jejího muže. Co krásného řekla?

Herečka, která ve filmu Černý panter ztvárnila jednu z nejlepších bojovnic, se zkrátka ocitla ve špatný čas na špatném místě. V tu dobu na místě totiž probíhala policejní honička. Čtyřicetiletý muž se snažil v autě ujet strážcům zákona a během svého úprku narazil do peruánské restaurace Chirp.

Její maminka sdílela fotku z nemocnice

Herečka následně skončila ve vážném stavu v nemocnici. „Skončilo to tak, že jí to srazilo, upadla do bezvědomí a zůstala zaklíněná pod stojanem. Nevěděla, co se děje,“ napsala její matka na Instagramu, kde sdílela fotku z nemocnice.

Dodala také, že její dcera je ve velkých bolestech a nedokáže komunikovat. „Má několik zlomených kostí a vylomených zubů, ale naštěstí je naživu. Při jeho pokusu o útěk bylo zraněno devět lidí, včetně třech policistů,“ dopsala matka k příspěvku. Muže se nakonec podařilo dopadnout a nyní už je za mřížemi.

Čtěte také: VIDEO: Na režiséra Black Panthera v bance vytáhl policista zbraň! Proč byl zatčen?

Fanoušci se pod fotkou okamžitě ptali, zda je v pořádku malý syn herečky. „Její syn tam nebyl. Byl v pořádku v hotelu s rodinou. Děkuji všem, kteří se zajímáte,“ upřesnila matka Carrie a poprosila sledující o to, aby drželi její dceři palce.

Sdílejte článek
Štítky herečka celebrity Black Panther zranění Carrie Bernans

Přečtěte si také