Showbyznys

15. května 2023 13:52

redakce Prima Lajk

Špatné zprávy z MS v hokeji. Kvůli bizarní nehodě může Česko přijít o největší hvězdu

Český tým se na úvod MS v hokeji potýká s řadou ošklivých zranění. Teď na seznam přibyla i největší hvězda.

Smůla se nám zatím lepí na paty. Po vyražených zubech Jiřího Smejkala a zranění Filipa Chlapíka teď český tým přišel také o prvního centra a největší hvězdu tým Filipa Chytila. Ten v pondělí nenastoupí do zápasu proti Lotyšsku kvůli bizarní nehodě, jež se přihodila během zápasu s Kazachstánem.

Chytil dostal během zápasu pukem do obličeje. O zuby nepřišel, zásah mu ale způsobil bolestivou ránu, kvůli které není schopen nastoupit do dnešního zápasu. Trenéři nicméně doufají, že se spolu s Chlapíkem vrátí do sestavy už ve čtvrtek.

Proti Lotyšům tak nastoupí do hry zpátky Ondřej Beránek. V bráně by se pak podle očekávaní měl objevit poprvé jediný brankář z NHL Karel Vejmelka. Jeho nasazení ani žádné další konkrétní detaily ale mluvčí týmu bohužel nepotvrdili. Nicméně situace s útočníky už začíná být vážná a všichni fanoušci se tak modlí, aby český tým nepotkalo žádné další vážné zranění. Po dvou zápasech máme ve skupině šest bodů a jsme tak na dobré cestě k jistému čtvrtfinále.

Sdílejte článek
Štítky úraz NHL Lotyšsko Kazachstán Česko Filip Chytil Jiří Smejkal MS v hokeji 2023 Filip Chlapík Mistrovství světa v ledním hokeji Ondřej Beránek

Přečtěte si také