Showbyznys

28. ledna 2024 10:11

Josef Šťastna

Stála tam jak skleněné figurka a pak se rozplakala. Laduška dostala největší výprask života

Aleš Bejr a Jaromír Soukup v Clash of the Stars

Laduška Kašparová slibovala, že se svou soupeřkou si v kleci srovná účty. Jenže nakonec večer Clash of the Stars opouštěla uplakaná a musela se schoulit ke své mamince. Dominika Mína Elischerová jí při zápase nedala sebemenší šanci.

Plná pusa keců, ale skutek utek. Tak by se dalo stručně zhodnotit působení Ladušky pod hlavičkou organizace Clash of the Stars. Nikdo moc netuší, co mladá dáma čekala, když přijala zápas s Mínou Elischerovou. Laduška chvílemi vypadala, že si asi myslela, že se soupeřkou si zahrají pexeso nebo si budou povídat nad šálkem čaje.

Tohle byla největší ostuda večera. Například Patrik Žralok s profesionálním bojovníkem Václavem Mikuláškem předvedl, že má srdce bojovníka a zkušeného soupeře se nebál. Ale Laduška? Ta nepředvedla v kleci vůbec nic. Mína na ni vletěla a Laduška jen se schoulila v rohu a čekala, až ta smršť přejde. Mína ji bila jako žito.

Plno fanoušků má na Ladušku nyní vztek, protože na ni vsadili nemalé částky. Jenže Laduška předvedla hodně odevzdaný výkon, na žádný odpor se prostě nezmohla a jen se modlila, ať už to skončí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Šok v Clash of the Stars: Jaromír Soukup je vítězem, Bejr byl diskvalifikovaný

Dominika Elischerová naopak předvedla opravdu dynamický výkon. Bylo vidět, že do přípravy dala hodně a měla opravdu natrénováno. V zápase dokonce předvedla několik zajímavých kombinací. Pokud se v kleci zase někdy objeví, zasloužila by si lepší soupeřku. Někoho, kdo v kleci nebude stát jako pytel s odpadky a předvede nějakou akci.

Podívejte se, jak se Bejr a Baba Jaga těšili na své zápasy:

Sdílejte článek
Štítky Lada Clash of the Stars Laduška Kašparová Dominika Mína Elischerová

Přečtěte si také