Virály

28. července 2023 13:58

redakce Prima Lajk

Streamer z Kicku byl během dovolené brutálně napaden. Dostal pěstí v živém přenosu

Streamer se během dovolené v Thajsku dostal do potyčky s místními. Při hádce byl brutálně napaden a tekla mu krev.

Tzv. IRL streamy, tedy živé přenosy ze skutečného světa, jsou v poslední době nejen na Twitchi, ale i na všech ostatních streamovacích platformách velice populární. Diváci tak totiž dostávají během pár kliků možnost podívat se do exotických krajin, nahlédnout do fungování cizích kultur nebo se zkrátka jen podílet na zážitcích svých oblíbených streamerů.

Zcela samostatnou kapitolou jsou ovšem IRL streamy, které vedou k překvapivým zvratům, nehodám, rvačkám nebo mnohdy i hůř. Něco takového čerstvě zažili diváci korejského Kick streamera Girita, který vyrazil na dovolenou do Thajska, kde se na jedné z tamních pláží dostal záhy do konfliktu s několika místními.

K incidentu došlo přímo v hlavním městě Thajska Bangkoku. Několika lidem se totiž nelíbil fakt, že si je Girit natáčel. Rozhodli se ho tedy konfrontovat, jenže poté, co jim Girit poněkud drze odpověděl, aby se šli vycpat (dokonce přitom mohl použít o něco vulgárnější výraz), věci rychle vyeskalovaly tak, že ho jeden neznámý cizinec šťouchl a ten druhý pak rovnou praštil pěstí do obličeje, když to streamer nečekal. Tomu následně začala po ráně téct krev.

Girit se pak zjevně chtěl muži za ránu pomstít, ostatní mu to naštěstí rozmluvili, takže na místě nedošlo ještě k větší potyčce. Girit každopádně není první a nejspíš ani poslední streamer, který v Thajsku narazil. Ice Poseidon byl nedávno zadržen a zatčen místní policií poté, co své přítelkyni na streamu předvedl tanec na klíně. Nyní mu za to hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Sdílejte článek

Přečtěte si také