Virály

2. května 2023 15:19

redakce Prima Lajk

Streamerka se těsně vyhnula banu na Twitchi. Dívka na pláži jí chtěla ukázat prsa!

Streamerka zpanikařila poté, co jí dívka na pláži málem v živém přenosu ukázala prsa. Za takový obsah dává Twitch ban.

Jestli existuje jedna věc, za kterou streamovací platforma nekompromisně banuje, pak je to nahota. A je úplně jedno, jestli jde o vlastní, cizí nebo třeba videoherní. Nahota je zkrátka velké tabu a moderátoři Twitche se za ni nebojí rozdávat permabany i streamerům či streamerkám, které patří mezi ty nejsledovanější na platformě.

Občas přitom stačí k takové nahoře na streamu fakt málo, o čemž se teď přesvědčila i sličná TheNicoleT, která takto streamovala i ze své exotické dovolené někde na pláži. Jenže tam nebyla sama – ve skutečnosti byla obklopena lidmi – takže v jeden moment nechybělo málo a měla nahá prsa přesně tam, kde je mít nechtěla. Před zraky tisíců jejích sledujících.

V jeden moment totiž za streamerkou přišla jiná mladá žena, která se jí zeptala, kde by si poblíž mohla zakouřit. No a protože byla zjevně rozveselená, rovnou se přitom i nabídla, že by do kamery ukázala svá prsa. TheNicoleT to nicméně s díkem rychle odmítla a utekla dál, aby neriskovala zbytečný ban. No, bylo to o fous.

Sdílejte článek

Přečtěte si také