Sylvester v posteli. Simona Krainová si užila Stalloneho ruce

Simona Krainová chystá pro fanoušky další překvapení

Modelka Simona Krainová i po 50. narozeninách dokazuje, že se ráda baví a umí vtipkovat. Poslední den v roce zveřejnila snímky, že ona si už svého Silvestra vychutnala.

Krainová na závěr roku 2023 fanoušky na Instagramu potěšila a zároveň rozdráždila sérii starých fotek s akčním hrdinou Sylvestrem Stallonem (77).

„Tak já už Silvestra měla, co vy? Jak ho budete trávit?“ napsala modelka v sobotu večer na Instagram a jako důkaz přidala tři fotografie, na kterých je v těsném kontaktu s hollywoodskou legendou.

Někteří fanoušci se začali hned pohoršovat, zda o románku ví současný Simonin manžel, kterým je Karel Vágner mladší. Jenže pravda je daleko jednodušší, Simona a Stallone se potkali v Paříži pracovně, ale nic žhavého spolu neměli.

„Pár měsíců strávených vedle takové megahvězdy byl pro tak mladou holku nezapomenutelný zážitek,“ přiznala Simona pro Blesk s tím, že Sylvester se choval jako milý a zábavný společník. K ničemu ale nedošlo, legendární snímek z postele byl pouze momentálním vtipem pro kamarády.

Sdílejte článek
Štítky postel Instagram Paříž Simona Krainová Sylvester Stallone silvestr Karel Vágner

Přečtěte si také