Showbyznys

2. července 2023 13:41

redakce Prima Lajk

Syn Willa Smitha prozradil, že jeho máma do rodiny přinesla psychedelické drogy. Proč to udělala?

Syn známého herce Willa Smitha Jaden na svou rodinu práskl zajímavé informace. V jednom z rozhovorů prozradil, že jeho matka Jada do rodiny přinesla psychedelické drogy.

Čtyřiadvacetiletý Jaden Smith prohlásil, že každý v rodině si musel najít svou vlastní cestu skrze psychedelické drogy, nicméně to byla jeho matka Jada Pinkett Smith, kdo je domů přinesl jako první. Konkrétně jemu prý pomohly ke zlepšení vztahu se sourozenci Willou (22) a Treyem (30). „Myslím, že to byla moje máma, kdo udělal ten první krok. Dlouhou dobu to bylo jen pro ni, ale začalo se to vyvíjet a každý si v tom pak našel svou vlastní cestu,“ pronesl Jaden na konferenci psychedelických věd v Coloradu.

Dále popisoval, jakým způsobem se dříve se sourozenci hádal a jak mu to v tomto směru pomohlo zlepšit vztah a vybudovat si s nimi lepší pouto. „Úroveň lásky a empatie, kterou jsem k nim pocítil skrze psychedelika, ale i po nich, byla něco hlubokého a krásného,“ pokračoval Jaden.

Psychedelika jsou ve většině států USA ilegální, nicméně dva státy jsou v tomto směru výjimkou, a to právě Colorado a Oregon. V prvním jmenovaném státě jsou houbičky pro osobní využití povolené. Manželka Willa Smitha už dříve promluvila o psychických potížích. Jada Pinkett Smith v jednom z rozhovorů prohlásila, že jí pomohla „rostlinná medicína“. „Dlouhou dobu jsem se potýkala s depresí. Rostlinná terapie mi pomohla cítit se lépe a především mi pomohla vyřešit problém, jak jsem se do takového stavu vůbec dostala,“ vysvětlila Jada v roce 2021 v Red Table Talk. Dodala také, že pokud se něco takového člověk rozhodne vyzkoušet, měl by to dělat pod dohledem zkušených profesionálů.

Sdílejte článek
Štítky psychedelika celebrity Jada Pinkett Smith drogy Will Smith Jaden Smith

Přečtěte si také