Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

6 největších chyb podle Pohlreicha: Nepečte celý prase! Poleze vám pak až ušima, varuje šéfkuchař

skrivaa. Publikováno: 28.05.2015
K létu patří grilování, ve kterém nachází oblibu stále více lidí. Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich v našem speciálu ale varuje před chybami, kterých se Češi často dopuštějí, a zbytečně tak jídlo znehodnocují. Proč by neměli grilovat celá zvířata?

reklama

"Myslím, že grilovat celý zvíře – jako celý prase, není moc dobrá taktika, protože každý den kus vepřovýho chutná jinak," vysvětluje Pohlreich. "Většinou když se peče celý prase, tak pak už to stejně všem leze ušima a není to dobrý."

Style - šest nejvetších chyb díl 1.

6 největších chyb podle Pohlreicha: Grilovat s umělými marinádami je hnus!

Úsměvy rozdává i do samotných jídel.

Kritik Pohlreich: Nesnáším vietnamská bistra i čínské restaurace! Podívejte se proč

reklama