Videa

2. května 2017 11:54

redakce Prima Lajk

VIDEO: Internet šílí z tohoto neskutečného kouzelnického triku. Uhádnete, jak ho žena provedla?

Uhádnete, jak to udělala?

Slavný pořad Britain's Got Talent, britská verze Česko Slovensko má talent, zažil zase jednou vystoupení, o kterém mluví celý internet. Jeho účastnicí byla talentovaná kouzelnice Josephine Lee, která chtěla hvězdnou porotu šokovat svým neuvěřitelným číslem. A to se jí opravdu povedlo na jedničku.

Během svého vystoupení předvedla nečekané triky s létajícími balóny, které jako by ovládala. Celé číslo pak zakončila tím, že se sama “teleportovala“ a objevila pod přikrývkou jednoho z balónů. Porota i diváci byli uneseni a její vystoupení se ihned stalo virálním hitem. A zatímco mnozí neskrývají nadšení a považují její číslo za opravdové kouzlo, další zase její trik považují za lacinou show a ten nejstarší kouzelnický trik všech dob.

Žena podle nich balóny ovládala tenkými vlasci či nitěmi. Její nečekané objevení pak má podle mnohých ještě prostší vysvětlení. Žena má zkrátka dvojče či jí podobnou kamarádku, s níž se na poslední chvíli u přikrývky vyměnila. Tomu ostatně napovídají tyto záběry s poněkud pochybnou parukou. I přesto se zdá, že se internet nad vysvětlením nemůže shodnout a všichni jsou z jejího kouzla pořádně zmateni. Co si myslíte vy?

Sdílejte článek

Přečtěte si také