Sex a vztahy

24. prosince 2016 09:23

Tereza Javorová

ODHALENO: Ženy prozradily, jaké to bylo, když měly poprvé TROJKU! Líbilo se jim to, nebo...

Tahle sexuální praktika se stále oblíbenější. Jaké to je ale poprvé mít sex ve třech? Tyhle holky vám to prozradí!

„Oni dva byli manželé a já jsem byla jejich nejlepší kamarádka. Bavili jsme se o tom několikrát, že bychom to někdy mohli vyzkoušet, ale nikdy jsme se neodhodlali. Až jednou jsme se trochu přiopili na večírku a všichni tři odjeli společně domů. Začala jsem se nejdřív líbat s ní a pak s ním. On se mnou chtěl mít hned sex, ale bylo mi to trapné být první, když oni byli manželé. Nakonec to byl skvělý zážitek. Dělala jsem jí to pusou, zatímco si mě její manžel bral zezadu a pak jsme se prostřídali. Naše kamarádství to nenarušilo." Alice, 27 let.

„Můj přítel si to už dlouho přál a když jsme se bavili o našich sexuálních touhách, vždy na to přišla řeč. Rozhodla jsem se mu to tak věnovat k narozeninám. Dlouho jsem hledala na internetu, až jsem našla jednu celkem sympatickou a diskrétní slečnu, která do toho byla ochotná jit. Přítel o ničem nevěděl, takže když jsme se vrátili z oslavy a ona zazvonila u dveří v sexy spodním prádle, byl velmi překvapená. Já byla strašně nervózní. Vlastně jsem se jí ani dotýkat nechtěla, šlo mi jen o to, udělat příteli radost. Nakonec si to prakticky rozdávali jen oni dva a já se dívala. Pár týdnů na to jsme se rozešli."

„Mám nejlepší kamarádku, se kterou se známe už od dětství. Víme o sobě úplně všechno a je to moje spříznění duše. Vždy mezi námi ale byla i určitá přitažlivost, i když jsme obě heterosexuálky. Jednou jsme zašly do baru na drink, když nás oslovil docela hezký kluk. Líbil se nám oběma a vypadalo to, že taky flirtuje nejen s jednou z nás. Skončily jsme u něj doma a měli perfektní sex. Toho kluka jsme pak už nikdy neviděly, ale my dvě jsme zůstaly kamarádky."

---

Podívejte se na nejvíc sexy fotky Instagramu! S takovými holkami byste si trojku dali?

Sdílejte článek
Štítky Instagram manželé sex

Přečtěte si také