Virály

2. května 2023 21:43

redakce Prima Lajk

Teenager je po nehodě k nepoznání. Kvůli výzvě na TikToku má popáleniny na 75 % těla!

Teenager kvůli výzvě na TikToku skončil s rozsáhlými popáleninami na celém těle. Co šíleného podstoupil?

Teenager ze Severní Karolíny je nyní k nepoznání poté, co se zúčastnil virální výzvy na TikToku, která mu způsobila popáleniny na 75 % těla. 16letý Mason Dark byl převezen do krizového centra pro oběti popálenin krátce potom, co nastříkal vysoce hořlavý barvicí sprej do zapalovače. Následovala exploze a mladíka záhy zachvátily plameny, které uhasil tím, že skočil do řeky.

Jenže škody na jeho těle napáchané ohněm byl tak rozsáhlé a vážné, že musel ihned po příjezdu do nemocnice podstoupit komplikovanou operaci. Ta přitom byla první z mnoha, které ho nyní čekají, jelikož popáleniny způsobené nehodou poškodily velkou část jeho kůže – na specializovaném nemocničním křídle by tak mohl zůstat až půl roku.

Rodina musela zároveň založit charitativní stránku, kde žádá finanční podporu na léčbu jejich syna. Oba rodiče se snaží o podnikání, vzhledem ke zdravotnickému systému v USA ale nemají sami šanci vše pokrýt. Mason byl předtím aktivním hráčem fotbalu, běžcem a vedle školy měl i brigádu. O výzvě na TikToku se dozvěděl od svých kamarádů.

Sdílejte článek

Přečtěte si také