Youtubeři

21. října 2024 09:30

Těhotnej kuchař

Jak se doma chovat ráno po prohýřené noci? Těhotnej kuchař baví internet svou poradnou

Partnerská poradna #2 Jak se chovat ráno po prohýřené noci - Těhotnej kuchař

Během druhé vlny pandemie covidu vytvořil influencer Těhotnej kuchař miniprojekt videí s názvem: Partnerská poradna profesora Petra Piczy. Podívejte se na jeho vtipný návod, jak se chovat ráno po prohýřené noci, abyste uchránili váš vztah před rozpadem.

„Nějak a někde se doma vzbudíš, nevíš, co je za den, za rok a na jaké jsi planetě. Zázrakem se dostaneš do kuchyně, kde cítíš helium. To proto, že ta tvoje je nafouklá jako balón. Pozdravíš... a nic.“ Pokud je vám tahle situace povědomá, pak vás určitě pobaví celý díl partnerské poradny, který si můžete pustit v úvodu článku.

Přečtěte si také: Těhotnej kuchař promluvil o rodině. Paní Columbová se ve videích objevuje nechtíc, syn pomáhá

„Já vím, že ti do lebky je*e kladivem asi dva miliony permoníků, v očích máš mixomatózu a na patře jako kdyby ti něco v noci vlezlo do huby a chcíplo tam. Ale je ticho. A ticho u ženský není nikdy dobrý, nikdy. Takže se zkus soustředit a na něco se zeptej...“ radí profesor Petr Picza v podání Těhotnýho kuchaře.

„Doufám, že nikoho z nás tohle nepotká,“ ozval se jeden z fanoušků v komentářích pod videem na YouTube. „Takovou, co popisuješ, a možná horší jsem měl před 20 lety (hrozná kosočtverec). Teď mám už 15 let skvělou ženu, která by mi po takový noci uvařila i česnečku a nechala mě celý den na pokoji,“ napsal další ze sledujících.

A vy, ať už máte doma kohokoli nebo žijete sami, můžete po prohýřené noci také vyzkoušet česnečku od Těhotnýho kuchaře:

Sdílejte článek