Youtubeři

28. října 2024 08:25

Těhotnej kuchař

Jak získat a udržet si partnerku? Musíš hrát na domácím hřišti, radí Těhotnej kuchař

Partnerská poradna #3 Jak získat a udržet si partnerku - Těhotnej kuchař

Partnerskou poradnu profesora Petra Piczy vytvořil influencer Těhotnej kuchař během druhé vlny pandemie covidu. Vzniklo tak několik videí „ze života“, které vtipně popisují partnerské problémy. Pusťte si díl, který se věnuje randění a radí, jak sbalit partnerku.

„Potřebuješ dobrej plán. Dobrej plán je, když všechno vyjde podle tvých představ. Všechno ostatní je špatnej plán. Podstatou takovýho dobrýho plánu je hrát na domácím hřišti. Zapomeň na nějaký neutrální hřiště, jako je luxusní restaurace,“ radí profesor Petr Picza v podání Těhotnýho kuchaře.

Přečtěte si také: Těhotnej kuchař promluvil o rodině. Paní Columbová se ve videích objevuje nechtíc, syn pomáhá

„Navíc z restaurace domů je ještě dlouhá cesta a spousta překážek. Podle mé celoživotní vědecké studie je úspěšnost přesunu restaurace – domov kolem 20 %. Tohle přece nemůžeš riskovat. Musíš ji na večeři dostat k sobě domů,“ dodal ve videu, které si můžete pustit v úvodu článku.

Jak už možná tušíte, pravý majstrštyk spočívá mimo jiné v tom, že své vyvolené uvaříte. I v tom vám může být Těhotnej kuchař nápomocen – většina jeho receptů je velmi jednoduchá a spousta jeho fanoušků se díky nim naučila vařit, jak sami často zmiňují v komentářích a recenzích.

Sdílejte článek