Showbyznys

12. července 2024 15:56

Michaela Vlčková

Teniskové království DJ Wiche: Ve videu ukázal dechberoucí sbírku stovek sneakersů

Známý český hudební producent vystupující jako DJ Wich (46) ohromil fanoušky na sociálních sítích, když ukázal, kolik má doma párů bot. V krátkém videu nechal fanoušky nahlédnout do svého teniskového království.

DJ Wich, jehož skutečné jméno je Tomáš Pechlák, patří v České republice rozhodně mezi nejvášnivější sběratele tenisek. Je jejich velkým milovníkem, což ostatně dokazuje i jeho bohatá sbírka.

Čtěte také: Hawk Tuah Girl provokuje. Nikdy nevíte, co vypustím z úst. Bude toho víc, slibuje

Úspěšný producent, který spolupracoval například s Rytmusem, Ektorem, Restem, Majkem Spiritem či Lil Waynem, nyní nechal své sledující na sociálních sítích nahlédnout do své sbírky. Mnohým po zveřejnění videa jistě spadla brada na zem, protože tolik bot pohromadě mnozí z fanoušků neviděli ani v obchodě.

„Čau, já jsem DJ Wich a tohle je můj botník,“ pronesl ve videu na Instagramu. Následně kamera zaznamenala teniskové království, kde se nachází stovky sneakersů. Kolik přesně párů bot má, si nechal hudební producent pro sebe. Všechny boty se mu ani do regálů nevešly, a tak řadu z tenisek má vyskládaných na zemi.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vyšehrad bude mít pokračování, potvrdil Jakub Štáfek

„Vypadá to, že potřebuješ ještě jeden,“ žertoval v komentářích hudebník Forgen. „Naprostý ráj,“ napsala udiveně jedna z fanynek.

Sdílejte článek
Štítky boty šatník obuv rap producent hip hop DJ Wich sneakers Tomáš Pechlák

Přečtěte si také