Virály

4. července 2024 08:57

Michaela Vlčková

Hawk Tuah Girl provokuje: Nikdy nevíte, co vypustím z úst. Bude toho víc, slibuje

Virální hvězda Hawk Tuah Girl zbořila mýty, které se o ní začaly šířit poté, co se přes noc stala internetovou senzací. Vyvrátila například, že byla vyhozena ze svého zaměstnání učitelky kvůli videu, kde napodobuje zvuk plivnutí. Zároveň přiznala, že by byla nerada, kdyby hláška Hawk Tuah definovala její budoucnost.

Hawk Tuah Girl vyvrátila zvěsti o tom, že byla po svém virálním debutu propuštěna ze zaměstnání učitelky a řekla, co bylo její skutečné zaměstnání. „Pracovala jsem v továrně na pružiny do postelí. Nejsem učitelka,“ pronesla jednadvacetiletá Hailey Welch, známá po celém internetu jako Hawk Tuah, v pondělní epizodě podcastu Plan Bri Uncut.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vyšehrad bude mít pokračování, potvrdil Jakub Štáfek

„Nejsem ani dost stará na to, abych mohla být učitelkou,“ upřesnila.

Welch se proslavila díky videu umístěnému na sociální platformě TikTok, v němž se jí influenceři z kanálu Tim and Dee TV dotázali „Co každého muže v posteli přivádí k šílenství?“. „Musíš na to plivnout, víš, co tím myslím?“ zněla její odpověď doprovázená zvukem plivnutí, která pobavila miliony uživatelů na sociálních sítích poté, co bylo video zveřejněno 11. června na platformě TikTok.

Na internetu koluje řada nepravdivých informací o Welch, které se díky prodeji merche s ikonickou frází, jež zazněla ve virálním videu, podařilo zbohatnout. Hawk Tuah Girl dále v podcastu vyvrátila, že pracovala jako barmanka v Nashvillu.

Moderátorka se také dotázala, zda je dívčin otec kazatel. „Můj otec má do kazatele tak daleko, že je to až šílené,“ smála se. „Nic z toho není pravda,“ doplnila.

Hailey Welch přiznala, že je vděčná za podporu své rodiny a přátel. Rodičům to prý připadalo vtipné. „Vědí, jaká jsem. Nikdy nevíte, co vypustím z úst,“ sdělila.

Doufá, že se jí do budoucna podaří vybudovat kariéru i mimo rámec toho, aby byla známá pouze jako Hawk Tuah Girl. „Opravdu nechci, aby to byla moje image,“ svěřila se. „Nechci, aby mě svět znal pouze takto,“ přiznala.

Její aktuální plány zahrnují objevit se v nějakém pořadu a podcastu. Také chce cestovat do Los Angeles i New Yorku. „Ještě toho bude víc, nebojte se,“ nalákala své obdivovatele.

Sdílejte článek
Štítky video virál Hawk Tuah Hailey Welch virální hvězda Hawk Tuah Girl

Přečtěte si také