Tadeáš Kuběnka poslal Sugar Denny kravské lejno. Pak s mámou odhalil, co mu dělala

Tadeáš Kuběnka a Sugar Denny ještě před několika měsíci působili jako nerozlučná dvojka. Celá řada událostí pak vedla k tomu, že z dřívějších přátel a kolegů jsou dnes nepřátelé, mezi nimiž je situace na nože. Nebo spíš doslova na ho*no? Přesně to totiž influencerka od Kuběnky dostala poštou. Tadeáš následně i po boku své mámy řekl, co mu prováděla a provádí dodnes.

Ještě pár dní po hospitalizaci Tadeáše Kuběnky na psychiatrické léčebně to vypadalo, že Sugar Denny drží při něm a těší se na jeho návrat. Pak přišel zvrat a influencerka se ke svému bývalému kolegovi a kamarádovi začala na sociálních sítích vyjadřovat velmi negativně. Zveřejnila dokonce i SMS, v níž jeho matce píše, že je bezpáteřní svině.

Extra balíček

Jak se ukázalo, problémy měly jen gradovat. Tadeášovi vadí především to, že Denisa těží na jeho nápadech. Nezrušila například původně společný účet na placené platformě, kde nadále zůstávají sledující, které tam přilákal on. Ze společného podcastu navíc měly plynout peníze, ze kterých Kuběnka nedostal vše, co by měl. Rozhodl se proto pro radikální řešení.

„Děkuji Tadeášovi Kuběnkovi za tento krásný balíček, který obsahuje kraví ho*no. Jak můžete být na jeho straně, když tohle je doslova obtěžování a šikana. Poslal jsi mi domů kravské lejno,“ řekla Denisa víceméně v angličtině na stories na svém Instagramu. U výkalů pak byl přiložený prostý jednoslovný vzkaz: zaplať.

Tadeáš Kuběnka pak v podcastu Hlášení Kuběnka se svou mámou Lenkou probral, o co ho Denisa připravila a například také nastínil moment, kdy mu došlo, že s její podporou a přátelstvím nemůže počítat. Vše začalo ještě v době, kdy byl hospitalizovaný, ale už měl přístup k telefonu a mohl se s ní spojit.

Peníze v trapu

„Začali jsme spolu mluvit a takhle jsme si vyvolávali třeba deset dní. A pak vím, že byl ten náš poslední hovor. Bavili jsme se o tom, kdy vylezu, že budeme točit ten podcast, že budeme všechno zase spolu dělat, a ona mi říká: ‚No já se těším, až si spolu zahulíme.' A já: ‚Prosím?' Já nemůžu hulit,“ popsal Kuběnka hovor, při němž mu Denisa řekla, že hulit může.

Nejen Tadeášovi, ale i svým sledujícím pak Sugar Denny tvrdila, že jeho léčba nesouvisí s toxickou psychózou, nýbrž s narcistickou poruchou. Druhého dne po posledním hovoru poslala SMS Lence Kuběnka a jejímu synovi pak údajně devítiminutovou hlasovou zprávu, v níž mu vyčítala, že je špatný kamarád, protože se na léčení nezajímal, jak se má ona.

Následně influencerka odebrala Kuběnku ze společného YouTube a připravila ho tak o příjem z této platformy. „Poslala mi zas*aných 70 tisíc místo 200, protože kdyby to dala na 50 procent správně, tak mi měla poslat 200 tisíc. Poslala mi 70, odhlásila mě ze všeho, přejmenovala to na Kontroverzní ikony a od teď je to kanál Simonky a Denisky a dělají tam můj kontent,“ postěžoval si.

Zrada a vypočítavost

Lenka Kuběnka vzpomínala v podcastu také na dobu, kdy se její syn Sugar Denny slepě zastával a nemohla s ním o ní mluvit, aby nebyl naštvaný. Přitom ale mezitím prý stihla Tadeášovi udělat nepořádek v bytu, dokonce mu i ukrást nějaké věci a půjčit si od jeho mámy peníze. Měla se přiznat, že mu vzala parfém, to prý proto, že potřebovala připomenout jeho vůni. Podcast je ale podstatnější.

„Tady nejde dneska o nějakou voňavku, o nějaké světlo, o to že ona je prostě psychouš, který kolem sebe všechny deptá... To jsou fakt blbosti, malé věci. Ale ty lidi nechápou, že my se tady bavíme o 300 tisících měsíčně. To není pět korun, to je prostě 300 tisíc měsíčně, které ona má z něčeho, co jsi vybudoval ty, co vy jste vybudovali společně,“ přitakala synovi Lenka Kuběnka.

Kanál přebrala kromě Denisy po Tadeášovi další jeho bývalá kamarádka Simona Tvardek. Zůstali na něm předplatitelé z dob, kdy na něm působil Tadeáš. „Že je hanba nefackuje. Ty holky maj nulovou integritu, to je hnus, velebnosti,“ vyjádřil se Kuběnka, který se na sociální sítě úspěšně vrátil i bez jakékoliv pomoci holek, o nichž si myslel, že jsou jeho blízké.

Tadeáš Kuběnka se proslavil také díky reality show Like House:

Sdílejte článek
Štítky peníze Instagram YouTube sociální síť Tadeáš Kuběnka Influencer Sugardenny Lenka Kuběnka Sugar Denny

Přečtěte si také