Sugar Denny

15. května 2024 13:30

Eliška Reiglová

Sugar Denny se pustila do mámy Tadeáše. Jsi zlá a bezpáteřní svině, napsala jí

Influencer Tadeáš Kuběnka, který se proslavil mimo jiné ve druhé řadě reality show Like House, se již delší dobu potýká s psychickými problémy, které ho dostaly až do léčebny. Tuto informaci s jeho fanoušky sdílela Sugar Denny po boku jeho matky a další kamarádky Simony Tvardek. Přátelství kontroverzního dua ale skončilo a nakonec se influencerka pustila i do Lenky Kuběnka, a to dost tvrdě.

Vybudovali spolu úspěšný podcast Kontroverzní, díky kterému vydělávali nemalé peníze. Trávili spolu mnoho času, utahovali si z jiných influencerů, nyní je ale všemu konec. Sugar Denny a Tadeáš Kuběnka se rozhodli své přátelství ukončit, a s ním i společné působení na sociálních sítích. Zdá se, že problém je ale pod povrchem hlubší, než jak mohl zprvu působit.

Tadeáš skončil v psychiatrické léčebně a právě to byl začátek konce jeho přátelství s neméně kontroverzní influencerkou. A zdá se, že ta se následně pustila do konfliktu s jeho matkou Lenkou, neb ta podle ní měla svému hospitalizovanému synovi lhát a stěžovat si mu, že nedostala zpět peníze, které Denny půjčila. Zveřejnila pak SMS, kterou jí poslala.

Spor o peníze

„Čauky, dneska jsem se bavila s Tadeášem a zmínil se mi o tom, že sis stěžovala, že jsem ti nevrátila 6 tisíc, které jsem si od tebe půjčila a že očekáváš, že ti napíšu sama a vrátím ti je. Tak abych ti vysvětlila, na co těch 6 tisíc bylo,“ započala Denny zpočátku zdánlivě klidnou zprávu, v níž se ale nakonec slovně mnohem víc rozjela.

„Výdaje na podcast Kontroverzní máme samozřejmě rozdělené a já platila poslední měsíce kameramana sama, ten se mi ozval, že potřebuje peníze, které jsem neměla a měl by to normálně zaplatit Tadeáš. Ten ale nebyl ve stavu to udělat a já ty peníze neměla kde vzít, tak jsem se zeptala tebe a čekala jsem, že to vyřešíte spolu, vzhledem k tomu, že je to i jeho náklad,“ vysvětlila.

Čtěte také: Vyložené karty Helen Stanku: Kolem Tadeáše Kuběnky se stahují mračna. Úzkosti i duchovní kocovina

„Upřímně jsem na to potom zapomněla, ale teď, vzhledem k tomu, co jsem vše o tobě zjistila, nemám sebemenší chuť ani potřebu ti nějaké peníze dávat. Obzvlášť poté, co jsi mi bezdůvodně vyhodila moje peřiny, chránič matrace a povlečení v hodnotě mnohem větší než 6 tisíc korun. Asi ti nemusím vysvětlovat, že místo hození do popelnic jsi je mohla nechat na recepci nebo mi zavolat, ať si je přijedu vyzvednout. To ty určitě víš, ale jsi pomstychtivá stará ženská, co nemá nic lepšího na práci než proti sobě poštvávat svého syna s jeho nejlepšíma kamarádkama,“ rozčílila se Sugar Denny.

Ostrá slova

Z toho, co influencerka v SMS a ve stories na Instagramu píše a říká, se zdá, že z rozpadu svého přátelství s Tadeášem Kuběnkou viní nejvíce právě jeho mámu. Dále jí totiž napsala, že za to, jak Kuběnka dopadl, může ona a to, že ho nikdy nenaučila zpracovávat emoce a sama je narcistická. Podle ní ho chce mít pod kontrolou pro vlastní uspokojení.

„Jsi zbytečně zlá. Manipulativní, ulhaná, pomstychtivá a bezpáteřní svině. A říkat svému synovi v psychiatrické léčebně, že se ti zdá o tom, jak jsi zmlátila jeho nejlepší kamarádku, která tě prosila o jakýkoliv update na jeho stav a ty ses na mě vysrala, všechno otočila a svedla proti mně a na mě a pomluvila mě s kým to šlo, včetně mých vlastních kamarádů, je šílené. Doufám, že se sebou začneš něco dělat nebo dáš od Tadeáše ruce pryč, aby už měl klid na duši,“ dodala Sugar Denny.

Tadeáš Kuběnka se proslavil také díky reality show Like House:

Sdílejte článek
Štítky peníze psychiatrie hádka kontroverzní Tadeáš Kuběnka Lenka Kuběnka Sugar Denny

Přečtěte si také