Konec kontroverzního dua. Přátelství Tadeáše Kuběnky a Sugar Denny je v troskách

Influencer Tadeáš Kuběnka, který se proslavil mimo jiné ve druhé řadě reality show Like House, se již delší dobu potýká s psychickými problémy, které ho dostaly až do léčebny. Postupně se zotavuje a každým dnem mu je o něco lépe. Nyní však šokoval zprávou, že končí s podcastem Kontroverzní a přiznal i rozpad přátelství s influencerkou Sugar Denny.

To, že se cesty této influencerské dvojice rozejdou, zřejmě nikdo nečekal. Tadeáš a Denny ukončili nejen spolupráci na podcastu Kontroverzní, ale skoncovali i s letitým přátelstvím. Pro mnohé fanoušky je to naprostý šok.

Čtěte také: Tadeáš Kuběnka se ozval. Ukázal se s tmavými vlasy a bez make-upu, ještě nemá vyhráno

Konec slavného dua

„Dobré ráno.Vyžádal jsem si na klinice telefon, abych tady k tomu mohl něco říct, a to jen, že jestli se ke mně bude Denny vyjadřovat, tak mi to prostě neposílejte,“ rozepsal se Tadeáš na svém profilu na Instagramu. „Já jsem chtěl včera zveřejnit jen to, že podcast už z mojí strany prostě nebude,“ dodal Kuběnka, a zároveň tak potvrdil oficiální konec dua Kontroverzní.

Ukončit přátelství se údajně rozhodla především Denisa. „Denny to mezi námi ukončila, já to respektuji, ale jestli mi teď budete posílat nějaké její vyjadřování vůči mně, tak mi to prostě neposílejte. Já to vidět nechci,“ objasnil Tadeáš ve svém příspěvku a zdůraznil, že Kontroverzní je pro něj uzavřenou kapitolou.

Reakce Sugar Denny

Dvojice Kuběnka a Sugar Denny se řadí mezi kontroverzní influencery, kvůli čemuž mají poměrně velký zástup hejtrů, ale i fanoušků. Právě na dotaz fanynky, která si chtěla jejich podcast předplatit, vyšlo najevo, že spolupráce této dvojice skončila.

„Ona mi řekla mi, že to skončí hned zítra, tak snad udělá, jak řekla,“ odpověděl fanynce na dotaz ohledně podcastu Kuběnka. „Ses po*ral, ne? Já jsem ti řekla, že to klidně udělám, brácho, ne že zítra končím,“ vyjádřila se Denny s tím, že má natočeno už několik dalších epizod a kvůli ukončení profilu na placené platformě by přišla o nemalý balík peněz.

Kuběnka si jako vždy stojí za svým a snad se mu i daří lépe. „Odříznout se od toxických lidí a vlivů a začít se sebou něco dělat a léčit se, je prvním krokem k úspěchu!“ napsal mu jeden ze sledujících do komentářů k fotce s rodinou.

Tadeáš Kuběnka se proslavil také díky reality show Like House:

Sdílejte článek
Štítky přátelství hádka kontroverze Tadeáš Kuběnka Influencer Like House sugar denny

Přečtěte si také