Videa

15. ledna 2024 08:00

Petra Jaroševská

Tiktokerku Kim Ly z Prostřeno! zavřeli nemocnou do sklepa. Politoval ji i Kuběnka

Sklep – Prostřeno! S28 (81)

Ve speciálu Prostřeno! s influencery uvaří v pondělí jako první ifluencerka a tiktokerka Kim Ly. Hostit bude v domě, kde vyrůstala a připraví vietnamskou kuchyni. Jak se zavděčí rozmazleným hvězdičkám typu Tadeáš Kuběnka nebo Simona Tvardek? Kdo neumí jíst hůlkami?

V pondělí vpodvečer se na obrazovkách odehraje souboj o nejlepší menu s influencery. Třiadvacetiletá Kim Ly se narodila v Praze, má ale i vietnamské kořeny. Točí videa o sebelásce a seberozvoji a Prostřeno! sleduje odmalička. Pro hosty připraví nesmažené letní závitky, špenátový vývar, karamelizovaný bůček a smažený banán. A koho bude Kim Ly hostit? Influencera a vítěze druhé řady LIKE HOUSE Tadeáše Kuběnku, který se v poslední době zapsal do paměti skandálem s rapperem Sergeiem Barracudou, biatlonista Ondřej Mánek, zpěvák Šimon Opp a vítězka třetí řady LIKE HOUSE Simona Tvardek.

Čtěte také: Oblíbená soutěž amatérských kuchařů má novou znělku. Prostřeno! dostane moderní švih

Z menu budou někteří soutěžící rozpačití. Špenátový vývar zní podle Tadeáše odporně, Simona si myslí, že je bůček hovězí maso. Skoro ve všem bude rybí omáčka, kterou zase nemusí Šimon. Hostitelka přivítá ostatní na zahradě a ti budou překvapení z extravagantních jezírek, soch a můstků. Poté se přesunou ke stolu, kde si budou muset připravit vlastní závitky. Tadeáš jej bude mít hodně křupavý, jak se můžete přesvědčit ve videu v úvodu článku. Hostitelka také zjišťuje, jestli umí všichni používat hůlky. Tadeáš se přizná, že ne a nehodlá s tím začínat, takže bude jíst příborem.

Soutěžící si závitky připravují sami. Tadeáš přizná něco, za co se stydí:

Na talíři se objeví jídlo, které připomíná výkaly

Polévka se bude podávat společně s hlavním chodem. Simona zkritizuje chrupavky v mase a půjde se šmejdit. Kim Ly prozradí, že je pustí do sklepa, kde přečkala nemoc covid-19. „Je tady sklep, kam mě zavřeli, když jsem měla covid,“ šokuje ostatní. To bude všechny zajímat a suterén bude velkým překvapením. Je to částečně relaxační prostor se saunou a vířivkou, částečně sklad potravin. „Asi jsem ještě takový sklep neviděl,“ směje se Ondřej. Pak objeví provizorní lůžko umístěné na vířivce, na které Kim Ly spala, když ve sklepě bydlela.

„Ona jako chrápala na vířivce, no tak to je chudák,“ hodnotí Tadeáš, který se přesvědčí o tom, že nejde o pohodlnou postel. Po šmejdění servíruje hostitelka dezert, který bude Tadeášovi připomínat hovínko obalené v písku. Při psychologické hře pak Šimon přizná, že v dětství zabil svého mazlíčka. Vyluxoval totiž volně pobíhajícího křečka. Jak na situaci ostatní zareagují? Kolik dostane Kim Ly bodů? Dívejte se, jestli budou ostatní bodovat spravedlivě.

Sledujte Prostřeno! každý všední den v 17:55 na Primě. Minulé epizody si můžete připomenout na prima+

Sdílejte článek

Přečtěte si také