Videa

16. listopadu 2023 07:00

Petra Jaroševská

Tomáš začínal v pornu, letos předběhl na sítích Mareše. V Prostřeno! skončí předčasně

Dezert z rýžovaru - Prostřeno! S28 (59)

Ve speciálu s influencery se boj o nejlepší menu přesune ve čtvrtek k Tomášovi Chlupovi. Podnikatel, influencer, milovník sportu, který se věnuje MMA, boxu a CrossFitu, má víc sledujících než Leoš Mareš, a to o tři sta tisíc. Jak v Prostřeno! uvaří?

Čtvrteční hostitel Tomáš Chlup si založil účet na Instagramu v době, kdy byl v Americe. Tam začala jeho cesta k nasbírání milionu a půl sledujících, což je víc, než má Leoš Mareš. Denně se sociálním sítím věnuje 4-6 hodin, určitou popularitu získal i jako herec filmů pro dospělé, kde vystupoval jako Sven Basquiat. Má spoustu aktivit. Je podnikatel, influencer, milovník sportu, který se věnuje MMA, boxu, či CrossFitu. Se snoubenkou a malou dcerou žije v Kamenici nad Lipou. Hosty pozve do bytu své kamarádky Nikoly v Praze. Umí si to zařídit, jelikož mu brunetka bude pomáhat s vařením i zábavou.

Menu rozbalí soutěžící s obavami. Rika by si nedala potřetí krevety, Dominika nechce českou kuchyni, Petr si přeje steak. Menu ovšem bude asijské. Odpůrce zeleniny Dominik nebude mít radost z předkrmu, asijského „fresh“ salátku. Dále Tomáš uvaří polévku tom yum s krevetami, jako hlavní chod bude indické chicken korma a jako dezert japonský matcha dort z rýžovaru. Poslední zmíněný pokrm Tomáše potrápí nejvíc. Rýžovar se mu bude při pečení vypínat, proto pojistku zalepí páskou. To se ovšem ukáže jako nebezpečná chyba. Tomáš si odběhne a při příchodu ucítí, že je zle. Jak uvidíte vpodvečer na prima+ a na obrazovkách, dort bude spálený na uhel a Tomáš si uvědomí, že mohlo bydlení kamarádky kvůli němu vyhořet.

Tomáš má pro soupeře smutné oznámení. Petr bude zklamaný:

Náhradníka po odstoupení Tomáše soutěžící neznají

Po příchodu hostů bude Tomáš líčit, co se mu stalo. To je docela vyděsí a jsou rádi, že je kde natáčet. Dominik jako první chod dostane místo nenáviděné zeleniny krevety. Polévku si někteří přiostří, omáčka k hlavnímu chodu bude pro Riku mdlá. Jelikož se večeře odehrává ve vypůjčeném bytě, připravil jim Tomáš fotky své rodiny a boxerské rukavice. V závěru večera bude mít pro ostatní důležitou zprávu. „Zítra musím do Německa na závody a budu muset za sebe poslat náhradu.“ Odmítá ostatním říct, kdo to bude.

Poslední páteční hostitel Petr bude sice zklamaný, avšak doufá, že se takhle parta z Prostřeno! nevidí naposled. Hosté sice netuší, kdo ke stolu dorazí, my vám ale exkluzivně prozradíme, že půjde o truhláře a účastníka reality show o přežití Adama Raitera. Proslavil se i vztahem s Agátou Hanychovou nebo zpěvačkou Radkou Pavlovčinovou. „Řeknu mu, jak jsem bodoval, protože jsem to nějak nastavil. Nechci, aby to pokazilo hru,“ prozradí Tomáš. Kolik dostane Tomáš za svou pohostinnost?


Přečtěte si také