Červ pod kůží! Daisy Lee si našla v těle larvu. Viděla, jak se hýbe ocásek

Karolína Urbanová (26), která je známá z erotické branže jako Daisy Lee, to v ekvádorské džungli nemá jednoduché. Nyní se musela potýkat s opravdu nepříjemným problémem, kdy se jí pod kůží po štípnutí komárem usadila larva. Se svým zážitkem se podělila na sociální síti a sotva zadržovala slzy.

Život v džungli musí být náročný. Své o tom ví Karolína Urbanová, která se před nějakým časem rozhodla opustit Českou republiku a nyní žije v Ekvádoru, kde pořádá ceremonie s ayahuascou.

Protože si na život v džungli teprve zvyká, často musí navštěvovat lékaře s nejrůznějšími problémy, jak sama připomněla v instagramovém příběhu. Nyní ji však potkalo něco, co může být pro mnohé noční můrou.

Larva pod kůží

Když se svěřovala svým sledujícím na Instagramu, sotva zvládla udržet slzy. „Právě jsem zjistila hroznou věc, vůbec nevím, jestli z toho usnu. Je to fakt nechutný, tady v džungli se to ale prostě někdy stává. Dosud se mi to nestalo, jenom jsem o tom slyšela a doufala, že mě to nikdy nepotká. Štípnul mě komár, škrábala jsem si to. Víc jak týden s tím jsem. Myslela jsem si, že je to infekce. A ono je to...ani to nemohu říct. Pod kůží se mi začala množit larva,“ vysvětlila s třasem v hlase Karolína.

Daisy Lee vyměnila pervitin za nového chlapa. Pobyt v džungli jí svědčí:

Pupen mazala dračí krví (směs bylin, pozn. red.) v domnění, že má infekci. „Teď nějakou dobu cítím něco pod kůží. Tak jsem usoudila, že je to bakterie. Dávala jsem dál dračí krev a nic. Začala jsem to zkoumat a vidím, že je tam malá díra v té ráně. A teď z toho vyjel takový malý ocas. Jsem z toho úplně vyřízená, protože je dvanáct v noci a nemůžu k doktorovi. Musím počkat až do rána,“ řekla se slzami v očích na Instagramu.

Čtěte také: Brutální rozchod pornoherečky Daisy Lee! Bývalý přítel ji mlátil a v těhotenství ji kopal do břicha

Ačkoli byla ze situace patřičně rozhozená, snažila se uklidňovat tím, že s larvou pod kůží žila už déle než týden. „Je to příšerný pocit, je mi z toho do breku,“ postěžovala si. „Musím vydržet do rána. Vstávám v sedm ráno a okamžitě jedu k doktorovi. Budou mi to muset rozříznout a vyndat. Nepodívám se na to, budu mít zavřený oči. Jestli to uvidím, tak se tam pozvracím. Je to příšerný,“ vysvětlila, co bude následovat až zamíří k doktorovi.

„Někdy mám fakt těžký chvíle. Teď musím jít spát s pocitem, že mám pod kůží nějakou žížalu. Je to fakt síla,“ zoufala si onehdy večer.

Poté, co nastalo ráno, okamžitě zamířila k doktorovi, aby nepříjemnou situaci vyřešila. Naštěstí se vše podařilo vyřešit bez komplikací. „Larva je pryč. Mám dva stehy. Od teď si budu dávat ultra bacha. V noci jsem téměř nespala a zdálo se mi, že tu larvu non stop cítím, jak se hýbe,“ informovala své obdivovatele Urbanová, která před nedávnem řešila problémy s prsními implantáty.


Přečtěte si také