Virály

15. září 2023 09:24

Josef Šťastna

Třicetiletá Rachel kojí svého dospělého manžela. Za fotky při cucání mléka se nestydí

Lidé mají různé záliby a říká se, že když svými koníčky neobtěžujete okolí, tak proč se pohoršovat či stydět. Třicetiletá Rachel Bailey z Floridy miluje, když manžel saje její mateřské mléko přímo z bradavek. Nyní se o tom dvojice rozpovídala. Jejich příběh uveřejnila řada zahraničních médií, snímky přinesl například německý deník Bild.

Manželovi chutná a manželka je uvolněná. Tak by se dal ve stručnosti popsat životní styl třicetileté Američanky a jejího manžela Alexandera. Snímky z kojení přinesl například Bild.

Kdo by ale čekal, že na začátku bizarního chování stála nesnesitelná fyzická bolest. Vše začalo po narození první dcery. Manželé byli zrovna na plavbě lodí a Rachel zapomněla na cestu přibalit odsávačku. Trpěla velkými bolestmi prsou a manžel se nabídl, že odsávačku nahradí svými ústy. Na začátku prý měli trošku obavy, ale pak se pustili do díla a začalo je to bavit.

„Zamiloval si chuť mého mléka, dokonce ho teď preferuje před kravským mlékem,“ pochlubila se pyšná Rachel a svého oddaného manžela veřejně pochválila.

Podle Rachel jde nejen o úlevu v oblasti hrudníku, ale prý kojení posiluje mezi manželi emoční pouto. Dvojice střípky ze svého rodinného života zveřejňuje na Instagramu, dostali se také do televizního projektu My Strange Addiction - Moje bizarní závislost.

Richard Genzer říká, že byl také dlouho kojený:

Sdílejte článek

Přečtěte si také