Třináct let chlastal, prozradila influencerka Tady Tali o partnerovi. Sama se živí trapností

Natálie Schejbalová alias Tady Tali v 7 pádech Honzy Dědka

Influencerka Natálie Schejbalová alias Tady Tali otevřeně přiznává, že je trapná. Svou trapností se ostatně živí – její videa baví desítky tisíc lidí. A další tisíce lidí pohoršují. V oblíbené show u Honzy Dědka Natálie promluvila nejen o práci, ale i o svém příteli.

„Běžně mě napadají denně tisícovky slovních hříček a vtipů,“ říká influencerka, která baví lidi na sociálních sítích více či méně trapnými slovními hříčkami a písničkami. Být trapná jí ale nevadí, naopak.

„Miluju trapnost, já pro to žiju. Humor začíná tam, kde končí strach z trapnosti. Já to vyhledávám. Když mi někdo napíše, že jsem trapná, píšu jim, že vím, že jsem si toho vědoma,“ říká Schejbalová alias Tady Tali.

Na DAMU ji nevzali, přítel se tam dostal na potřinácté

Chtěla být herečkou, na DAMU ji ale nevzali. Podruhé už to nezkoušela. To její přítel, stand-up komik a frontman skupiny Cílená jistota, je větší držák. Na DAMU se dostal na potřinácté.

Co dělal těch třináct let? Zněla otázka moderátora Honzy Dědka. „Chlastal,“ reagovala okamžitě Tali a dodala, že se její partner léčí ze závislosti na alkoholu. Má o tom ostatně stand-up Alkoholy a nejde tedy o žádné tajemství. Celý rozhovor s Natálií Schejbalovou byl součástí dílu 7 pádů Honzy Dědka v úterý 20. února a pustit si ho můžete na prima+.

Sdílejte článek