Showbyznys

21. února 2024 08:52

Josef Šťastna

Veronika Žilková se vysmála těhotné žebračce. Herečka upozornila, že podvádí s polštářem

Herečka Veronika Žilková (62) na svém instagramovém profilu upozornila na ženu, která žebrá v centru Prahy. Podle herečky žena zřejmě předstírá těhotenství.

Veronika Žilková má široký záběr. Kromě profesionálních výkonů v divadle také stíhá řešit rodinné problémy s Jaromírem Soukupem, rozdává úkoly ministrovi vnitra Rakušanovi a nyní začala upozorňovat na to, co se děje na Václavském náměstí. Herečka je přesvědčená, že v centru metropole odhalila falešnou žebračku.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Mám úplně nový život, přiznala Žilková. Vyjmenovala ty, kterým za své štěstí vděčí

„Dva roky sedává tato zřejmě těhotná na Václaváku a žebrá. Dva roky v osmém měsíci! Požádala jsem ji o fotku, že to pošlu do knihy rekordů,“ uvedla Žilková na Instagramu a ženě na ulici se vysmála.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Veronika Žilková je oficiálně rozvedená. Papíry podepsala na plotě soudu

Žebračka na setkání s Žilkovou reagovala tak, že jí ukázala vulgární heslo. Podle herečky, která je matkou Agáty Hanychové, používá žena zřejmě polštář, aby navodila dojem, že čeká miminko.

„Že by to břicho bylo falešně vycpané? To snad ne, to se přeci nedělá. Jednou jsem viděla, jak si mění břicho s kolegyní, která ji přišla vystřídat. Dvousměnný provoz,“ dodala herečka se smíchem.

Podívejte se na herecké umění Veroniky Žilková:


Přečtěte si také