Showbyznys

30. srpna 2023 13:41

Josef Šťastna

Urvala mu ruku žena? Ben Cristovao se ozval z nemocnice a popsal svůj stav

Ben Cristovao měl koncert v O2 areně

Zpěvák Ben Cristovao (36) se ozval fanouškům z nemocnice a nemá vůbec dobrou náladu. Během krátké doby se totiž musel do péče zkušených chirurgů svěřit podruhé. Své fanoušky pak umělec vyzval, ať jsou opatrní, když si k němu jdou pro autogram.

První náročnou operaci prodělal Ben už v květnu. Tehdy si pochvaloval, že lékaři v olomoucké nemocnici odvedli vynikající práci. Ben věřil, že si od péče zkušených chirurgů chvíli odpočine. Bohužel se zmýlil.

„Nakonec nebylo prasklé jen labrum (chrupavka, co drží ramenní kloub na místě), ale i utržený biceps,“ vysvětlil na začátku léta Cristovao svým fanouškům prostřednictvím Instagramu. Nyní je v nemocnici bohužel znovu a nemá dobrou náladu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kateřina Kaira Hrachovcová zkouší striptýz na Bena Cristovaa

Bena čeká další operace

Zpěvák se nyní fanouškům prostřednictvím Instagramu ozval znovu s tím, že má utržený biceps a čeká ho další operace. Znovu se prý bojí anestezie, ale už ne tolik. Ben zároveň vyzval fanoušky, ať se chovají poklidně, když se s ním mají setkat.

„Je extrémně potřeba, abyste na mě už neskákali, když si jdete na focení pro obejmutí. Obejmu vás vždycky moc rád, ale na udržení ženy, co skočí do náruče, ta ruka ještě po první operaci bohužel nebyla. Také pravděpodobně asi nebudu v plné síle a budu s rukou ve fixaci a se stojanem na mikrofon, ale věřím, že i tak bude energie šílená,“ dodal zkroušeným hlasem Ben z nemocničního lůžka. Jisté ale je, že na další vystoupení před fanoušky se už nyní moc těší.

Sdílejte článek

Přečtěte si také