Showbyznys

12. června 2024 13:31

Josef Šťastna

Už to dál nešlo! Pepa Kůrka se rozešel s Angie Mangombe

Muž roku 2016 Pepa Kůrka a exotická influencerka známá z show Like House Angie Mangombe pochopili, že spolu nemohou žít a rozešli se. Místo plánované svatby nyní influencerka nestíhá otírat slzy.

„Svatba nebude. Jste první, komu jsem to řekl. Nechtěl jsem o tom mluvit, ale nechci ani mlžit. Stejně byste se to dříve nebo později dozvěděli,“ potvrdil Pepa Kůrka rozchod pro web Super.cz. Z plánované svatby tak sešlo, ze situace je otřesená hlavně Angie Mangombe, které k záchraně vztahu nepomohl ani nový nos.

„Rozešli jsme se dva dny po rozhovoru ohledně zrušené svatby. Jak jsme zrušili svatbu, tak to padlo celé. Asi měla potřebu to vytroubit do světa,“ dodal Josef, kterému se nelíbí, co veřejně jeho bývalá partnerka hlásá.

Angie je moc smutná

„Jsem k vám hodně otevřená, a tak si myslím, že vám tohle dlužím, a chtěla bych to říct ještě dřív, než se to k vám dostane z médií. Svatba se ruší, nebude. Časem k tomu určitě vydám nějaké prohlášení a popovídáme si o tom, ale teď se musím soustředit na jiné věci v životě,“ napsala na Angie na Instagram.

Podle informací webu Prima Lajk se dvojice ještě nedohodla, jak si budou dělit péči o syna Rafaela, který ještě nemá ani rok, narodil se 8. července 2023. Právě s ohledem na Rafaela se rodiče dohodli, že se pokusí neprat na veřejnosti špinavé prádlo a rozchod chtějí v klidu vysvětlit sledujícím.

Podívejte se, jak byla Angie v pohodě, když točila Like House:

Sdílejte článek

Přečtěte si také