Angie Mangombe po plastice nosu: Za její výraz v obličeji se jí vysmál i partner

Poté, co si influencerka Angie Mangombe před časem nechala upravit poprsí, se znovu rozhodla svěřit do rukou plastických chirurgů. Tentokrát se partnerka Josefa Kůrky rozhodla podstoupit tzv. rhinoplastiku, tedy operaci nosu. Přestože ona sama je s operací víceméně spokojená, její přítel si z výsledku dělá legraci.

Výrazná influencerka Angie Mangombe, která se proslavila například v show Like House, nedávno podstoupila operaci nosu v Istanbulu. Ačkoliv si na finální výsledek ještě bude muset pár měsíců počkat, už nyní je ze změny nadšená

Čtěte také: Tadeáš Kuběnka je na tom psychicky zle. Skončil v péči lékařů, přiznala jeho máma

S lékařem se sešla v kavárně

„Tu bolest jsem čekala mnohem horší, myslela jsem si, že budu i víc nateklá. Nos je teda nateklý hodně, ale jinak mi přijde, že je to v pořádku,“ svěřila se Mangombe krátce po zákroku na svých sociálních sítích. Jak sama přiznala, přístup lékařů v Turecku ji překvapil.

„Lékaře, který mi zákrok bude dělat, jsem předem neznala. Sešli jsme se v kavárně, většinou se dělá před operací vizualizace, ale to mi nikdo neudělal. Lékař se mě jen zeptal, jak to chci, a tak to udělal,“ prozradila otevřeně na Instagramu s tím, že chtěla především, aby byl výsledek přirozený a neměla nos jako panenka Barbie.

Partner si z Angie dělá legraci

Aktuálně má tato exotická kráska již více než tři týdny po zákroku a rozhodnutí podstoupit plastiku prý nelituje. „Já se takhle cítím opravdu lépe. Nos dělá obličej a mně se můj předešlý nos opravdu nelíbil,“ objasnila s tím, že ji k zákroku vedly čistě estetické důvody.

Její partner Pepa Kůrka nyní na sociálních sítích však odhalil, že důvodů podstoupit plastiku bylo více. „Ty si měla dlouholetý sen, že když jdeš, tak aby ti přímo do toho nosu pršelo, a to se ti splnilo,“ zasmál se Kůrka a přiznal, že když viděl partnerku poprvé po zákroku, z výsledku byl zaskočený.

Angie Mangombe můžete znát také z show Like House:

Sdílejte článek
Štítky Turecko Istanbul lékař plastika Influencer Like House Angie Mangombe Josef Kůrka nos

Přečtěte si také