Nenechám se zmrzačit! Věra Mikulcová řekla, proč odmítá zápas v kleci

Věra Mikulcová má aktuálně vskutku obdivuhodnou formu. Známá kulturistka tráví v posilovně většinu svého času a tvrdá dřina se na jejím těle projevuje. Ačkoliv už dostala hodně nabídek na zápasy, žádnou z nich nepřijala a podle svých slov ani nepřijme. Proč?

Věra Mikulcová se v poslední době dostává do titulků poměrně často. Zřejmě i proto se zájem o to, utkat se s takovou ženou v ringu neustále zvyšuje. Ona sama však žádnou takovou nabídku nepřijala, a to z prostého důvodu. „Nikdy mě to nelákalo. Mám se moc ráda a nechtěla bych se zmrzačit. Já se držím toho, co mi jde a co umím, a to je kulturistika. Žádný zápas u mě určitě nikdy nebude,“ sdělila rezolutně v rozhovoru pro eXtra.cz.

Mohlo by vás zajímat: Věra Mikulcová ukázala snímky ze začátku kariéry. Do křehké květinky měla už tehdy daleko

Sama dokonce přiznává, že výzev zaznamenala opravdu hodně. Ani to, že je o souboj s ní takový zájem, však její názor nezměnilo. „Mám svůj rozum,“ dodává kulturistka, která nehodlá vystupovat ze své komfortní zóny a chce se i nadále věnovat oboru, do kterého se s láskou vrhla.

Z kritiky si těžkou hlavu nedělá

Část lidí na internetu Věru dlouhodobě za její vizáž kritizuje. V komentářích ji přirovnávají k muži a zaplavují ji palbou hejtů. Ona sama si z takových negací od lidí ale nic nedělá. „Já jsem úplně v klidu. Já jsem se sebou spokojená a ty komentáře jdou mimo mě. Nic mi to nezpůsobuje, já naopak když si něco přečtu, tak se tomu zasměju,“ nechala se slyšet Mikulcová, která k tomu přistupuje s patřičným nadhledem. Zároveň dodává, že je na sebe velice přísná. „Já bych se chtěla neustále zlepšovat. Problém je v tom, že když děláte kulturistiku, tak nikdy nejste spokojen,“ prohlásila se smíchem Věra.

Čtěte také: Věra Mikulcová slaví 21 let s partnerkou. Bez tebe bych nedošla až sem, děkuje jí

Kulturistika je pro ni něco, co ji naplňuje a dělá šťastnou. I to je důvod, proč se tomu nadále věnuje a neustále se v tom snaží posouvat kupředu. „Svaly se mi líbily, takže spíše kdybych je neměla, tak jsem nespokojená,“ dodala na závěr Mikulcová, která se nedávno umístila na osmém místě na Olympii. „Byl to můj sen, takže jsem fakt ráda,“ dodala pro eXtra.cz šťastně Věra.

Podívejte se, jak se na boj v UFC připravoval Jiří Procházka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také