Showbyznys

15. května 2024 16:10

Eliška Reiglová

Veronica Biasiol dostala naloženo. Tohle si nezaslouží žádná máma, říká Clara Biasiol

Influencerka Veronica Biasiol (26) o víkendu v rámci letošní Miss Czech Republic vyhrála titul Miss Grand. Zatímco ostatní účastnice měly v publiku mnohdy mnoho svých blízkých coby oporu, o Veronice se to říct nedá. Nepřišla ani její matka Clara, která na sociálních sítích dlouhodobě naznačuje, že mezi nimi není vše v pořádku. Ta pak prozradila, že nebyla ani pozvaná.

Clara Biasiol na sociálních sítích dlouhodobě dává najevo, že mezi ní a její dcerou jsou nyní vztahy přinejmenším napjaté. Avizovala pak také, že veřejně řekne, proč tomu tak je. Nakonec se ale rozhodla jinak. Na Instagramu ve stories promluvila poté, co její dcera na finále Miss Czech Republic vyhrála titul Miss Grand.

„Udály se nějaké věci, ke kterým se chci vyjádřit. Pak jsem si řekla, že některé věci mají zůstat v rodině. Bylo to spíš z lítosti nad tím, co se všechno stalo a událo,“ vysvětlila Clara Biasiol, proč se nakonec rozhodla spory s dcerou a důvody, proč s ní zřejmě vůbec nemluví, nerozebírat veřejně. Myslí si, že o všem širší veřejnost vědět nepotřebuje.

Čtěte také: Biasiol i Alagia v soutěži krásy? Lidé šílí, chtějí přirozenost. Makarenko volbu hájí

„Říkala jsem si, že by to někomu strašně moc ublížilo. Jsou věci, které nepotřebujete nebo nechcete vědět. To, co mi dneska chodí a co mi posíláte… to, že jsem nepřišla podpořit svoji dceru, kterou jsem dvacet let milovala a podporovala, kde mohla. Neberu těch posledních pět let v Praze. To už měla svůj život a začal to být někdo úplně jiný, než já jsem znala,“ řekla smutně.

Velký rozkol

V minulosti si byly Clara s Veronicou velmi blízké, trávily spolu velké množství času a na sociálních sítích se chlubily tím, jak krásný mají vztah a co pro sebe vzájemně dělají. Proto se mohlo leckomu zdát s podivem, že matka nepřišla dceru podpořit na finále soutěže, která pro ni byla evidentně důležitá a kde se nakonec dočkala i úspěchu.

„To, že jsem nepřišla do Karlína, tak to má jednoduchý důvod. Já jsem nebyla pozvaná. Já jsem ani nemohla být pozvaná, protože jsem prodělala operaci. Ale o své dceři jsem neslyšela. Věděla jsem, že je v pořádku, protože má Instagram. Ale nepřišla mi jediná zpráva,“ přiznala Clara, na níž bylo vidět, že je ze situace nešťastná.

Od své dcery už prý neslyšela dlouho slova jako: ‚Mami, jsi oukej‘ nebo ‚nepotřebuješ něco‘. „Nic takového. Bylo by asi dobře, abyste tohle věděli. To je vše, co se k tomu dá říct nebo co bych k tomu chtěla říct. Jinak je mi to hrozně líto, tohle si nezaslouží žádná máma,“ dodala Clara Biasiol, která dlouhodobě sdílí citáty o dcerách, které se k matkám nechovají ideálně.

Veronica Biasiol tvořila pár s Bárou Mlejnkovou, to už je ale minulostí:

Sdílejte článek
Štítky matka Instagram dcera sociální síť Miss Czech Republic Veronica Biasiol Clara Biasiol

Přečtěte si také