Bára Mlejnková po kopačkách od Biasiol plánuje miminko. Vyrobí ho pomocí inseminátora

Veronica Biasiol promluvila o vztahu a registrovaném partnerství

Influencerka a pokerová hráčka Bára Mlejnková se zkouší otřepat z kopaček, které jí dala Veronica Biasiol, která se proslavila tím, že má nemoc vitiligo a nezbedný klín. Mlejnková nyní oznámila, že plánuje miminko.

Bára Mlejnková zkouší znovu žít a postavit se zpět na nohy. Poděkovala za podporu fanouškům, kteří jí drží palce, aby se vzpamatovala po kopačkách, které jí uštědřila Veronica Biasiol. Tato kráska, která je postižená vitiligem, údajně vyměnila dívčí klín za pořádný penis a má si užívat s Adamem Sedrem, o kterém jeho bývalá láska Vendula Venis Dao tvrdí, že v posteli je úplně marný, jak píše web VIPstar.cz.

Zpět ale k Mlejnkové. Sympatická pokerová hráčka plánovala s Biasiol miminko, což nyní nepůjde. Ale Barča se nevzdává. Miminko prý stejně bude, protože si našla inseminátora. Kluk, kterého zná třináct let, se u Barči těší velké důvěře, takže by členka LGBT komunity do toho šla.

Dá mi svoje sperma, plánuje Bára Mlejnková

„On je moje největší opora a můžu s ním plánovat budoucnost. Je tam láska, ale není tam ta láska, kterou mají běžně muž se ženou. Jsme tady pro sebe a něco tvoříme. Už 13 let plánujeme dítě a doufám, že se tak stane. Ať už s někým, nebo bez někoho. Stojí za mnou celou dobu. Žádný jiný muž nemá šanci, nikdy bych ho nepodrazila. Nikdo ho nezná. Není z influencerského světa, známe se 13 let. Je mimo dění, ale je mi hodně blízký a opět potvrdil, že se na něj můžu spolehnout,“ uvedla Bára pro expres.cz s tím, že tento chlap jí prostě baví.

„Pokud si najdu přítelkyni, které by to vadilo a měla by jiný plán, můžeme se o tom bavit. On by byl jen dárce. Chtěla bych, aby dítě mělo nějakého tátu a jeho mám třináct let denně profláknutého. Vždy tu pro mě byl a byl by oporou i pro to dítě. Nejsem chlap a nemůžu ho plnohodnotně nahradit,“ dodala Mlejnková s tím, že pořád netuší, proč ji Verča odkopla jak použitou ponožku, ale už se to snaží neřešit a jít dál. „Nevím, co se stalo, ale holka se mi nevrátila domů,“ dodala se smíchem Bára, která si uvědomuje, že kdyby jednou měla miminko, nemohla by vymetat večírky a pít tolik alkoholu, jako pije nyní.

Sdílejte článek

Přečtěte si také