Youtuber Misha se svěřil, že byl v 11 letech sexuálně zneužitý. Napsal o tom písničku

Youtubera Misha se proslavil už v devíti letech. Od kontroverzní tvorby ale ušel pořádný kus cesty. Nyní se na svém profilu na TikToku svěřil, že byl v jedenácti letech sexuálně zneužitý a napsal o tom píseň.

Mishova písnička Pokemon Go Song před sedmi lety zbořila internet. Tehdy mu bylo devět let a jeho skladba se stala doslova virální senzací. Aktuálně dosahuje téměř 100 milionů zhlédnutí. Vlastním jménem Michal Florian (17) se tak dostal do povědomí světových youtuberů, kteří se o něm zmiňovali ve svých videích.

Na své tvorbě i kanálu spolupracoval se starším bratrem. Ačkoliv byly jeho písně poněkud bizarní a on si kvůli tomu prošel šikanou ve škole a dost nepříjemnými hejty, jeho cesta nabrala zbrusu nový směr. „Já jsem chtěl strašně být youtuber. Splnil jsem si tím svůj sen, ale netušil jsem samozřejmě, co s tím přicházelo poté,“ sdělil Michal před necelými dvěma lety v podcastu slovenského youtubera Duklocka. „Když jsem začal dělat seriózní tvorbu, tak mě štvala moje minulost s písničkou Pokemon Go. Kdyby vydal videa, co já, někdo jiný, všichni by říkali, že to je fajn, ale tím, jak mě znali z minulosti, tak mi psali, že je to hrozné,“ vzpomínal Florian během rozhovoru.

Tvorba v angličtině

Z Youtube se v roce 2021 přesunul na TikTok, kde má aktuálně přes 289 tisíc sledujících. Právě tam natáčí videa, ve kterých zpívá v angličtině a následně ukazuje, jak jeho skladby vznikají. Velká část jeho fanoušků je ze zahraničí a jeho progres a posun obdivují také lidé z Česka. „Toto je snad největší glow up, co jsem kdy viděl. Z cringe dětského zpěváka se stal umělec se skvělým hlasem a krásně produkovanými videi,“ pochválil ho například jeden fanoušek.

Song „Guilty“ je o zkušenosti se sexuálním zneužitím

Michal si veškeré skladby produkuje a nahrává sám. V jednom z posledních videí se svěřil se šokující skutečností. A to sice, že byl v jedenácti letech sexuálně zneužitý. S tím člověkem se prý seznámil na internetu. „Aspoň díky němu umím anglicky,“ napsal do popisku k videu. „Často přemýšlím nad tím, jestli na mě někdy myslí a jestli se kvůli tomu cítí provinile. Napsal jsem tuhle písničku pro jeho budoucí ženu. Bude si myslet, že ho zná tak dobře, ale nikdy se nedozví o mně a o tom, co udělal,” říká Michal na začátku videa. Následuje píseň, kde předvede opravdu krásný hlas. Poslechněte si to sami.

@mishamusicc ... at least I know English thanks to him. #songwriter #producer #singer #originalsong #music #newmusic #indie #pop ♬ original sound - Misha

Sdílejte článek
Štítky znásilnění sexuální zneužívání Michal Florian Misha youtuber

Přečtěte si také