Zbytečná smrt kvůli fotografii. Ruská influencerka tragicky zemřela po pádů ze skály

Známá ruská influencerka a kosmetička Inessa Polenko (39) toužila po originální fotografii z dovolené v Abcházii. Kvůli selfie přelezla zábranu, následně klopýtla a zřítila se z padesátimetrového útesu na pláž. Na místo ihned přijeli záchranáři, i přes veškerou snahu ale žena vážným zraněním podlehla. O tragické události informoval britský deník The Sun.

Nešťastná událost se odehrála v neděli 7. dubna v Gagře v Abcházii. Devětatřicetiletá influencerka Inessa Polenko tam trávila dovolenou. Byla vášnivou cestovatelkou a touha po unikátní fotografii z cest se jí stala osudnou.

Čtěte také: Tragická smrt slavného slovenského youtubera! Opravdu zemřel na předávkování drogami?

Selfie se jí stalo osudným

Kosmetička spadla z panoramatické vyhlídky, odkud mají návštěvníci krásný výhled na Černé moře. Toto místo je mezi turisty velmi vyhledávané, právě kvůli velkému zájmu cestovatelů ho úřady nechaly oplotit. Ani to však Inessu nezastavilo. Podle přítomných svědků došlo k neštěstí tak, že Ruska přelezla ochrannou bariéru na vyhlídkové plošině, aby si pořídila selfie.

Inessa byla nadšená cestovatelka a na sociálních sítích měla téměř deset tisíc sledujících. Pravidelně zveřejňovala zážitky z cest. Fotografie z vyhlídky se jí ale stala osudnou. Kromě působení na sociálních sítích se živila jako kosmetička. Klientelu měla především v Moskvě a v Soči, kde žila.

Sdílejte článek
Štítky fotografie smrt dovolená Moskva Soči tragédie Gruzie selfie Influencer Abcházie skalní formace kosmetička Inessa Polenko Gagra

Přečtěte si také