Virály

8. června 2023 18:30

redakce Prima Lajk

Žena přestala uklízet, protože jí manžel řekl, že doma nic nedělá. Jak to u nich teď vypadá?

Říkat ženě, že doma nic nedělá? To se nedělá! Své o tom ví i manžel Lindsay Donnelly. Ta mu totiž v reakci na to dala pořádnou lekci.

TikTokerka Lindsay Donenelly se rozhodla pořádně pomstít svému muži. Ten si totiž dovolil okomentovat její schopnosti, co se domácích prací týče. Žil totiž v domnění, že jeho manželka doma nic nedělá. Takový komentář se Lindsay pochopitelně dotkl, a tak se rozhodla dát svému miláčkovi lekci.

Po domu několika dní přestala doma uklízet a vše hezky dokumentovala. Postupně vidíte, jak se v kuchyni začne kupit nádobí, v pokojích je horda oblečení a celkově jejich dům vypadá, že už zoufale potřebuje uklidit. „A potom jsem odjela z města na holčičí výlet,“ napsala k videu vtipně Lindsay a k popisku doplnila hashtag #humorvmanželství. Video se stalo okamžitě virální senzací a má už přes 13 milionů zhlédnutí. Její manžel poté spolu s ní natočil video, ve kterém se jí omlouvá za nevhodný komentář. V dalším videu se pak Lindsay směje tomu, že „shodila svého téměř dokonalého manžela, který uklízí ještě víc než ona sama“.

@lindsaydonnelly2 Then I left town for a girls trip… #marriagehumor ♬ Karma (feat. Ice Spice) - Taylor Swift

Sdílejte článek
Štítky nepořádek bordel virály Lindsay Donnelly

Přečtěte si také