Žena žije ve trojce s dalšími ženami. Jak jejich vztah funguje?

Tři ženy spolu žijí ve vztahu a promluvily o tom, jak to vypadá. Čistě lesbické trio se dalo dohromady prostřednictvím aplikace.

Kenzie a Legacy spolu chodily nejdříve samy. S Amber se seznámily právě díky seznamovací aplikaci Bumble BFF. Z přátelského vztahu se ale brzy stal vztah milenecký a ony zjistily, že k sobě chovají vzájemné city. Nakonec se rozhodly pro společnou budoucnost a hledají si společný dům, kde by vychovaly své děti. Ideálně by prý chtěla porodit každá jedno.

„Nejdříve jsem z toho měla strach, protože jsem se bála, že kvůli tomu ztratíme dobrou kamarádku,“ popsala své pocity Kenzie. Nakonec se však ukázalo, že to pro všechny bylo nejlepší rozhodnutí. O svých pocitech a zkušenostech se dívky podělily na youtube kanále s názvem Love Don’t Judge. Otevřeně vyprávěly také o tom, jak ostatní lidé na sociálních sítích komentují jejich vztah. Spousty lidí jim prý vyjádřilo podporu, ale najdou se i tací, kteří si rýpnou. „Lidi nám často píšou věci typu: A kdo je ve vašem vztahu chlap? A my na to odpovídáme, že nikdo, že jsme tři ženy.

Sdílejte článek
Štítky polyamorie vztahy ženy trojka lesbičky

Přečtěte si také