Datel

1. prosince 2023 09:04

Kisa Císařová

Zpět do minulosti: Datel o vztahu s Bárou pochyboval, teď spolu čekají dítě

30+ Otázek Marek Datel Valášek

Kde jsou ty časy, než se v plném rozsahu odhalila finanční negramotnost Marka Datla Valáška (25) a za největší prohřešek kontroverzního influencera se považovala nevěra a výměna partnerky téměř v přímému přenosu... Vzpomínáte, jak Datel v reality show Like House odkopl tehdejší přítelkyni Nikol, aby mohl být se spolubydlící z luxusní vily pro influencery Bárou Stříteskou? Vztahu Datla s Bárou tehdy mnoho lidí moc šancí nedávalo. Jak to tenkrát viděl samotný Datel? Jeho slova množná leckoho překvapí…

Kromě toho, že v televizním pořadu pro influencery dali Datel s Bárou průchod vzájemným citům, vzali taky do ruky tatérské jehly a navzájem se potetovali. „Nelituji toho, je to malé. A kdyby se náhodou něco stalo, tak se to dá změnit,“ svěřil se Marek Valášek v pořadu 30+ Otázek, který se natáčel nedlouho po skončení masivně populární první série pořadu Like House. Svými slovy dal influencer vcelku jasně najevo, že jisté pochybnosti o budoucnosti vztahu s Bárou přece jen asi měl. Podívejte se na rozhovor v úvodu článku.

„Věřím, že k tomu nebude žádný důvod. Nicméně nedoporučuji se ve vztahu takhle vzájemně tetovat. Většinou to nedopadá dobře,“ odpověděl Datel tajemně, jako by si nechával, co se vztahu s Bárou týkalo, otevřená zadní vrátka. Jak ale víme, s postupem času nejenže na rozchod nedošlo, aktuálně čeká Datel s Bárou dokonce prvního společného potomka.

A vnadné Báře, která se díky těhotenství stala ještě vnadnější, rozhodně nelze upřít odvahu. Podle mnohých by to měla být spíš ona, kdo by ze vztahu mohl chtít utéct. Na Datla totiž v průběhu jejich romance vyplulo, že dluží nemalé peníze. A to se nebavíme o pár stovkách ani tisících. Podle všeho je mladý influencer, kterému ještě není ani třicet, v dluzích až po uši. Dokonce teď podle nejnovějších informací z letošního října soud Datlovi zrušil mírnější oddlužení a poslal ho rovnou do exekucí.

Přečtěte si také: Datel čelí obřímu průšvihu, soudu s ním došla trpělivost. Co mu hrozí?

Tvůrce internetového obsahu podle odůvodnění soudu přišel o možnost levně splatit dluhy pro nepoctivý zájem dlužníka a rovněž i kvůli údajnému skrývání příjmů. Přestože Datel působí na hned několika sociálních sítích a několikrát zápasil v kleci na galavečerech organizace Clash of the Stars, příjmy ani z jednoho nepřiznal a nevykázal.

Soudu se taky dlouho snažil tvrdit, že jeho nákladný životní styl prodchnutý luxusními auty, dovolenými a značkovým oblečením platí právě přítelkyně Bára. V době, kdy vznikl díl pořadu 30+ Otázek s Datlem jako hostem, byl mladík na vzestupu a jeho hvězda zářila stále jasněji na influencerském nebi. S moderátorkou Kisou Císařovou tak mohli probírat radostnější věci, jako třeba fitness a cvičení. Datel se tak kupříkladu pochlubil, kolik tou dobou zvedal na biceps. „Když cvičím s jednoručkami biceps, tak jezdím něco kolem deseti až šestnácti kilo. A na stroji zvedám pětadvacet až pětatřicet kilo,“ oznámil hrdě Datel, který byl svého času inspirací a dobrým příkladem pro své sledující. Ty doby jsou ale v současné době pryč. Teprve se ukáže, jestli se Marek Datel Valášek dokáže odrazit ode dna a stát se zase pozitivním vzorem nejen pro fanoušky, ale především pro svého zatím nenarozeného syna a rovněž skutečnou oporou pro partnerku Báru.

Sdílejte článek
Štítky peníze vztah Marek Valášek Barbora Stříteská Influencer Like House

Přečtěte si také