Smutný konec zpěvačky z MC Erik a Barbara. Podle kamarádky se předávkovala

Barbara Haščáková byla členkou populárního slovenského dua MC Erik a Barbara. Druhou polovinu svého života strávila v Americe, kam odjela v době své největší slávy. 22. listopadu minulého roku však zemřela. Nyní na povrch vyplouvají další skutečnosti týkající se jejího života i smrti.

Barbara Haščáková odjela do Ameriky se svým snem. Chtěla se proslavit také za velkou louží. To se jí bohužel nepodařilo. Zemřela ke konci loňského roku ve věku 43 let. Příčinou smrti měla být cévní mozková příhoda. Potýkala se s řadou zdravotních problémů, bojovala se zavodněnými plícemi, prodělala těžký covid a měla dokonce i zápal plic. Jenomže příčina smrti je možná úplně někde jinde.

Mohlo by vás zajímat: Těsně před smrtí poslala mrazivou zprávu. Barbara Haščáková cítila, že umírá

Slovenský web Čas totiž zveřejnil výpověď její kamarádky, která tvrdí, že si Barbara vzala život. „Už nechtěla žít, vzala si různé léky a zapila to celou flaškou. Neúčinkovalo to hned, ještě asi sedmnáct minut jsme byli na videu, zazpívala mi tu rozlučkovou písničku, ještě mi poslala fotku, ale potom spadla na zem a už tam zůstala,“ popsala přítelkyně zesnulé zpěvačky Denisa. „Od té doby se neozvala a upadla do kómatu. Pět dní byla ještě v nemocnici, ale poté odešla navždy,“ uzavřela šokující popis událostí.

Násilnický manžel

Pouhé tři měsíce před její smrtí skončil její manžel Steven Soukup ve vězení kvůli domácímu násilí. V minulosti už se několikrát hovořilo o tom, že je Steven násilník. Zejména poté, co sama Barbara na své sociální sítě umístila status: „Můj manžel je násilník, prosím, pomozte.“ Po několika hodinách však příspěvek smazala. Ačkoliv bojovala se svým zdravotním stavem a v Americe byla léčba nákladná, do rodného Slovenska se vrátit nechtěla. Bála se paparazzi. „Zabili by mě, stejně jako Ivetku Bartošovou. To raději zemřu tady, aby o mně nic nepsali,“ sdělila tehdy Haščáková.

54-year-old Steven Soukup from Sarasot charged with BATTERY: TOUCH OR STRIKE (DOMESTIC)! #Mugshots more info here: https://mugshotssarasota.com/arrests/steven-soukup/

Posted by Mugshots Sarasota on Monday, August 28, 2023

Sdílejte článek
Štítky smrt zpěvačka celebrity MC Erik a Barbara Barbara Haščáková

Přečtěte si také