Showbyznys

29. prosince 2023 20:43

redakce Prima Lajk

Agáta Hanychová je těhotná? Miminko na cestě by bylo důvodem pro rychlou svatbu

Bývalá modelka Agáta Hanychová si vzala Miroslava Dopitu, se kterým má syna Kryšpína. Svatba byla hodně rychlá a zaskočila řadu lidí. Je možné, že Agáta je těhotná?

Influencerka Agáta Hanychová si podle webu eXtra.cz vzala Miroslava Dopitu v pátek 29. prosince. Komorní obřad, na který došli jen ti nejbližší, se uskutečnil na zámku nedaleko Prahy. Svatbu si nenechaly ujít například Kordula Stropnická či Agátina matka Veronika Žilková.

O utajené veselce netušily ani nejbližší Agátiny kamarádky. Je možné, že svatba se naplánovala hodně narychlo. Vždyť ještě v říjnu Jaromír Soukup doufal, že po velké letní hádce se k němu Agáta vrátí. Právě mediální magnát, který má s Agátou dceru Rozárku, nenese veselku s Dopitou vůbec dobře.

Je otázkou, proč se na svatbu tak chvátalo. Dámy a dívky, které Agátu sledují na Instagramu a Facebooku, se domnívají, že důvodem bude miminko. Prý už na začátku února bude bříško hovořit jasnou řečí a těhotenství nepůjde utajit.

„Nic o tom nevím. Když jsem ji viděla naposledy, tak nic vidět nebylo. Myslím si, že by mi to řekla. Ale o svatbě jsem taky nevěděla, tak fakt nevím,“ uvedla pro Primu jedna z kamarádek, kterým Agáta důvěřuje. Jsou tedy spekulace o těhotenství jen zbožným přáním Agátiných fanynek, které by si představovaly hollywoodský happyend? Příští týdny hodně napoví.

Podívejte se, jak Agáta randila s Jaromírem Soukupem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také