Virály

27. prosince 2023 10:33

Josef Šťastna

Influencerka Shopaholicadel dostala kopačky na Štědrý den

Těžké Vánoce má za sebou kontroverzní iInfluencerka Shopaholicadel. Její partner Jan Kulas ji během dramatického Štědrého dne opustil. Prý je to definitivní.

Adéla Pulcová je považována za ženu, která nedokáže zvládat své emoce. Nyní má za sebou dramatický Štědrý den, který skončil úplně jinak, než si Shopaholicadel plánovala. Právě v magický den se Pulcová a její přítel Jan Kulas postarali o scénku, o které se bude mezi fanoušky ještě dlouho mluvit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Shopaholic Adel promluvila o potratu. Influencerka přišla o miminko

Adéla nejdříve ztropila scénu během živého vysílání. Partner ji zkoušel nějak uklidnit. „Podívej se, jak se chováš. Uklidni se,“ řekl jí. Jenže Adéla se dostala do varu a začala na svého partnera křičet. Honza šel naštvané přítelkyni ucpat pusu. „Ty na mě taky nebudeš řvát, nebo zavolám policajty, já se tě bojím, pusť mě, pomoc. Tohle jsi přehnal,“ řvala s tím, že s Adélou končí a tentokrát odchází definitivně.

„Už jsem se definitivně rozhodl, že s Áďou být nemůžu. Kdybych se vrátil, tak to bude pořád to samé dokola. Bude to zase jenom o ní. Já to platím, já tady bydlím. Já už jsem na dně psychických sil. Budu už jen doufat, že máma přijme mou omluvu za tu ostudu, co jsem jí udělal po celé republice. Snad budu moct začít úplně nový život. Omlouvám se všem. Tohle je definitivní,“ zakončil Honza s tím, že přes tyto kopačky vlak určitě už nepojede a začíná mu nová éra.

Podívejte se na rozhovor s Lady Dee:

Sdílejte článek

Přečtěte si také