Youtubeři

30. listopadu 2023 12:41

redakce Prima Lajk

Shopaholicadel nemůže najít bydlení. Proč jí nikdo nechce pronajmout byt?

Kontroverzní influencerka Shopaholicadel se se svým přítelem Janem Kulasem aktuálně marně snaží najít nový domov. Z toho aktuálního se totiž musí velice brzy vystěhovat. Nikdo jim ale zatím nechce nic pronajmout. Proč?

Adéla Pulcová na sociálních sítích vystupuje pod pseudonymem Shopaholicadel. Tuhle bizarní osůbku vám zřejmě nemusíme příliš dlouze představovat. Se svými sledujícími se Adéla aktuálně podělila o svůj problém s bydlením. V současném nájmu jim bude už zanedlouho končit smlouva, a ona tak musí řešit, kam se se svým snoubencem Honzou přestěhuje.

Mohlo by vás zajímat: Shopaholicadel přišla o roli v seriálu! Proč s ní tvůrci nechtějí pracovat?

„Pokud stále někdo máte na pronájem byt v Praze, nejlépe novostavbu a po rekonstrukci. Aby tam mohl malý pejsek a v budoucnu dítě. Hledám 2kk nebo 3kk. Tak se mi prosím ozvěte, je to naléhavé,“ prosí své sledující Adéla. Soudě podle její další reakce, se ale najde také hodně lidí, kteří si z influencerky rozhodli vystřelit. „Děkuji všem za pomoc a vážím si toho. Jen mějte strpení. Nestíhám odepisovat. Jste zlatí. Ale ať mi píšou jen ti, co to myslí vážně a nedělají si srandu. Díky,“ dodala Pulcová.

Nové bydlení v nedohlednu

Najít nové bydlení je ale větší problém, než se zpočátku zdálo. Zdá se, že dvojici nikdo nechce jako podnájemníky. Majitelé bytů se totiž vzájemně varují na sociálních sítích. Ti, co měli s Adélou co dočinění, upozorňují zejména na rušení nočního klidu a další problémy.

Čtěte také: Shopaholicadel byla na ulici napadena a obtěžována. Co se kontroverzní youtuberce stalo?

Ve facebookových skupinách se její pověst rychle rozšířila a lidé upozorňují na nepříjemnosti, které jsou s ní spojené. „Streamují hlavně v noci a dělají kravál. Ona mu často nadává, ať nekřičí, ale reálně řve ona celou noc. Oni vůbec fungují hlavně v noci. Odpadky dávají za dveře, do společných prostor, ať to každý čichá. Každou chvíli se seřvou, on musí ven na chodník a čekat tam. Mezitím se její odpůrci, kterých není málo, přisunou k domu a buď tam vylepují plakáty, nebo rovnou pořádají akci,“ napsal například jeden uživatel.

Nechybí ani další varování od lidí. Podle nich by měli všichni pronajímatelé dobře zvážit, zda chtějí Adéle s Honzou poskytnout ubytování. „Jen bych chtěl varovat, že podle zprávy od souseda (co pronajímá byt) si zde chce sehnat podnájem influencerka Shopaholicadel. Pokud jste její příznivci, tak vám to neberu, dejte jí podnájem. Ale pokud nevíte, o kom se mluví, zjistěte si o ní něco,“ píše další muž.

Shopaholicadel v pořadu Partička:

Sdílejte článek

Přečtěte si také