Showbyznys

29. prosince 2023 15:22

Josef Šťastna

Agáta svatbou s Dopitou udělala na Soukupa dlouhý nos. Jaromírova reakce říká všechno

V pátek konečně došlo k tomu, o čem se mezi bulvárními novináři spekulovalo od října. Agáta Hanychová si za manžela vzala Miroslava Dopitu. Bylo otázkou, jak na veselku zareaguje její bývalý přítel, kterým je Jaromír Soukup. Mediální magnát nereaguje moc dobře.

Influencerka Agáta Hanychová dokázala odpustit svému Mirkovi řadu nevěr a nakonec si ho vzala. Na svatbu pozvala novináře z webu eXtra.cz, kteří o veselce detailně informovali a přinesli zprávy o tom, za kolik Agátina sestra Kordulka má kabelku a že Agáta svatební kytičku odnese na hrob své babičce. To jsou zajímavé detaily, ale každého hlavně zajímá, jak na veselku zareaguje Soukup. A ten radostí do vzduchu neskáče.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Agáta Hanychová se zase vdala. Detaily tajné veselky vhání slzy do očí

Mediální magnát, který má s Agátou dceru Rozárku, si připadá trochu podvedený. Pro deník Blesk uvedl, že veselku nemá potřebu vůbec komentovat. Místo toho, aby poslal své bývalé partnerce gratulaci, tak raději dře v posilovně, protože pod hlavičkou organizace Clash of the Stars ho čeká boxerský zápas s youtuberem Alešem Bejrem.

„Nebudu to komentovat a vyjadřovat se k tomu,“ to jsou slova, která Soukup pustil pro Blesk. „Bez komentáře. Jediné, co mě zajímá, je naše dcera Rozárka, kterou nade vše miluji,“ dodal později pro Super.cz zhrzený podnikatel.

Nikdo se nemůže Soukupovi divit, že z veselky je poměrně rozčarovaný. Agáta mu dala kopačky v září. Za čtyři měsíce od bolestivého rozchodu už si od oltáře odvedla Dopitu. Sám Soukup nyní možná tuší, že byl více naivní, než se na starého pardála sluší. Dlouho chtěl věřit tomu, že Dopita a Agáta si spolu "hrají na doktora" jen kvůli svému synovi Kryšpínovi.

Když novináři z Blesku přinesli informaci, že Dopita se k Agátě nastěhoval, tak Veronika Žilková do kamer přesvědčivě tvrdila, že Mirek přeci spí jen a pouze v pokojíčku svého syna. To spaní ale bylo tak intenzivní, že dvojice stihla ještě do konce roku 2023 veselku.

Říká se, že člověk by měl druhému věřit, ale zároveň si ho prověřit. Kdo se tím neřídí, může dopadnout jako Jaromír Soukup.

Zavzpomínejte s námi, jak Agáta randila se Soukupem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také