Andrej vzal na milost drzého zahradníka, Monika Babišová si divokou noc užila

Parádní silvestrovskou oslavu má za sebou Monika Babišová. Ta si poslední noc v roce vychutnala s rodinou a nejbližšími kamarády. Monika a její blízcí slavili na Čapím hnízdě.

Monika Babišová zase občas přidává nějaký obsah na svůj Instagram, což je dobře, protože tím ukazuje, že i manželka opozičního politika se může skvěle bavit.

Poslední den v roce Monika prožila na Čapím hnízdě, kde jí společnost dělali lidé, které má uložené hluboko ve svém srdci. Na snímku, ze kterého tryskají pozitivní emoce, se objevil také spokojený manžel Andrej.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Monika Babišová si užívá ženství. Ukázala se v negližé a provokovala pohledem šelmy

Silvestrovské veselí si užila také Zuzana Augustin Poláčková, kterou veřejnost zná jako první manželku podnikatele Karla Vágnera mladšího. Zuzana patří mezi Moničiny nejbližší kamarády. Stejně tak blízko k Babišové má pražský florista Ivan Šablatúra.

Ten na sebe upoutal pozornost v roce 2019, kdy se posmíval obyčejným lidem. „My se bavíme na večírku a chudoba u PC na fotkách! Myslím, že všechno v pořádku,“ psal vysmátý zahradník na sociální sítě. Tato věta tehdy hodně naštvala i Andreje Babiše, který přes Blesk vzkázal, že Šablatúra je arogantní hlupák a píše nesmysly.

Poslední snímek roku 2023 ale ukazuje, že i přísný Andrej Babiš umí odpouštět a nechal se po boku úspěšného pražského floristy vyfotit. Na vydařeném snímku je pátým členem vysmáté party Michal Král, který je Šablatúrovým společníkem.

Rozhovor s Monikou Babišovou pro magazín Showtime:

Sdílejte článek
Štítky Instagram Andrej Babiš Čapí hnízdo Monika Babišová Karel Vágner zahradník

Přečtěte si také