Showbyznys

12. dubna 2024 09:31

Josef Šťastna

Bára z Like House ukázala obří prsa a titěrné plavky. Závistivé ženy spustily hejty

30+ Otázek Marek Datel Valášek

Barbora Stříteská (25) patří k nejžhavějším influencerkám v Česku. Po porodu svého syna Kiliána má ještě plnější prsa, než měla dosud. Což zřejmě řada méně obdařených žen nemůže překousnout.

Okouzlující Barbora Stříteská a kontroverzní Marek Valášek (25) se radují ze svého prvního potomka, maličký Kilián jim dělá samou radost. Sympatická influencerka se rozhodla, že fanouškům na Instagramu ukáže, jak vypadá její postava pár týdnů po porodu. Muži na ní mohli oči nechat, ale zejména některé ženy se do Báry ostře pustily.

OBLÍBENÝ LIKE HOUSE MŮŽETE SLEDOVAT ZDE!

„To už je fakt moc, Barčo. Myslela jsem, že máš větší hrdost,“ začala kritizovat jedna ze sledujících. Další závistivka pak začala naznačovat, že Stříteská není dobrá máma. „Neměla bys ses raději starat o svoje dítě a nefotit se jak nějaká levná holka,“ psala další sledující na Instagram. Na nechutné příspěvky upozornil web VIPstar.cz.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Datlovi lži u soudu: Tvrdil, že mu Clash vyplatil 90 tisíc, ve skutečnosti šlo o miliony

Jenže Bára má co ukazovat a moc dobře si uvědomuje, že postavu má opravdu luxusní. A když vypadá takto dobře, proč se křivkami nepochlubit... Zdá se, že pod žhavými snímky si na jejím instagramovém profilu dala dostaveníčko partička zoufalek, kterým by Bára mohla půjčit kousek svého sebevědomí.

Sdílejte článek
Štítky plavky porod Instagram ňadra Marek Valášek Barbora Stříteská Like House

Přečtěte si také