Datel

3. března 2024 19:10

Marie Makovská

Datel a Baru prozradili jméno novorozeného syna. Pochlubili se také fotkami a videem

Po náročném a dlouhém porodu si dvojice influencerů dala na den od sociálních sítí pauzu. Jak ale Datel včera slíbil, dnes prozradili na Instagramu jméno novorozeného syna a ukázali dokonce i fotky a video.

Influenceři Marek Valášek alias Datel a Bára Stříteská na světě přivítali svého prvního potomka a je jasné, že prožívají jedny z nejšťastnějších chvilek života. Datel ještě několik hodin před porodem sdílel videa a fotky z nemocnice. Bára přenášela a tak se s porodnicí domluvili na vyvolání porodu.

Po mnoha hodinách, které musely páru připadat nekonečné, však 2. března večer Datel konečně sdílel v příběhu na Instagramu fotku, kde drží svého syna a statečná Barča stojí vedle nich. „Barča a malej si půjdou dnes už odpočinout, ozveme se zítra, jsme zvědavý, co řeknete na jméno,“ nechal si zatím pyšný tatínek malé tajemství.

„Kylián, 2. 3. 2024, nejkrásnější den v našem životě, milujeme tě,“ napsal dnes Marek Valášek k fotce, na které se s Baru sklání k miminku.

Kylián je mužské jméno keltského původu. Patrně vzniklo z keltského Gill Eoin a vykládá se jako mnich, případně jako malý bojovník. Baru na svém profilu ještě prozradila, že jejich bojovník, který jí dal při porodu trošku zabrat, váží 3 530 g a měří 51 cm.

Sdílejte článek
Štítky dítě rodina porod Instagram Marek Valášek Barbora Stříteská Influencer

Přečtěte si také