Showbyznys

21. února 2024 12:17

Josef Šťastna

Marek Datel Valášek posprejoval konkurentovi auto. Nyní se bojí, že dostane přes pusu

Marek Valášek se s partnerkou snaží o miminko

Kontroverzní influencer Marek Datel Valášek se zase projevil jako velký inteligent. Svému sokovi Davidovi Čonkovi nechal posprejovat auto. Výtvorem se pochlubil na Instagramu a schytal od fanoušků bídu.

Tohle se nepovedlo a pokud chtěl Datel své fandy oslnit, tak se mu povedl pravý opak. Lidé v komentářích hlavně litují jeho partnerku Báru, že čeká dítě s takovým primitivem.

Valášek se chtěl Davidu Čonkovi pomstít za to, že Čonka v minulosti zveřejnil Datlovo telefonní číslo. Datel možná předpokládal, že Čonka se bude chtít pomstít v kleci a na řadě bude další zábava pod hlavičkou Clash of the Stars. Ale poškozený influencer do klece nepůjde, s Datlem si to prý vyřídí jinak. Je logické, že Datel se nyní bojí, že někde v přítmí dostane přes pysky.

„Ty kryso zku*vená, přijde ti tohle normální? Ty zm*de, víš, kolik to teď bude stát opravit? Za tohle fasuješ. Poslouchej mě, já si udělám posádku a pojedu za tebou. A ty budeš hořet,“ vzkázal na Instagramu Valáškovi Čonka. Vše tedy nasvědčuje tomu, že se tu naplno rozjela válka dvou influencerů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Český influencer dostal vyhazov za nevhodné komentování střelby

Zajímavé je, že Čonku nyní podporují i stovky fanoušků, kteří dříve fandili Datlovi. Všichni hlavně litují Datlovu těhotnou partnerku Báru. „Nepřijde mi to úplně v pohodě. A ty máš být fotr? Je mi stejně nejvíc líto té Báry. Krásná budoucí maminka a prostě s tímhle žije. Občas si říkám, jestli se za tebe Bára nestydí. Je mi líto toho miminka, když vidím, co za dementa je jeho táta,“ uvedla jedna z Datlových sledujících.

Sdílejte článek
Štítky Instagram klec Influencer Clash of the Stars

Přečtěte si také