Showbyznys

20. února 2024 09:31

Josef Šťastna

Děti si plete se zvířaty v zoo. Shopaholicadel znovu naštvala fanoušky

Kontroverzní youtuberka Shopaholicadel (vlastním jménem Adéla Pulcová) znovu pořádně naštvala řadu svých fanoušků. Ti jí vyčítají, že k dětem má stejný vztah jako ke zvířatům v zoologické zahradě.

Shopaholicadel opět prokázala, že uvažuje jinak, než je běžné u většiny lidí. Nyní influencerka prohlásila, že s novým partnerem mají chuť vyrazit do nějakého dětského domova a hrát si tam s dětmi. Své fanoušky také vyzvala, aby jí doporučili nějaký ideální dětský domov.

Někteří fanoušci pak Adéle vzkázali, že si asi spletla dětský domov se zoologickou zahradou, že nejlepší bude, když nikam chodit nebude. Nový partner Shopaholicadel se své holky zastal, že to myslela dobře. Josef také fanoušky poprosil, aby Adéle dali ještě šanci.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Influencerka nevhodně komentovala střelbu v Praze. Po skandálu přišla o spolupráci

„Dětský domov si chybně představujete jako expozici v zoo. Tam si cizí lidé fakt nechodí s dětmi hrát,“ vzkázal jeden ze sledujících.

„Máte tu smůlu, že internet nezapomíná. Lidé také ne. Smažte to. Abyste darovala pár starých plyšáků, co už vám neslouží, na to nepotřebujete anketu, kde budete ukazovat svoji dobrotu. Prostě darujte a nazdar,“ doporučila influencerce další z naštvaných sledujících.

Toto se opravdu nepovedlo. Pokud by Adéla Pulcová opravdu chtěla dělat charitu a pomáhat, může se o to pokusit i bez honění lajků a pozornosti.

Podívejte se také na rozhovor s Lady Dee:

Sdílejte článek

Přečtěte si také