Showbyznys

9. února 2024 11:01

Josef Šťastna

Ty za to můžeš! Shopaholicadel zaútočila na vlastní maminku kvůli jídlu

Kontroverzní youtuberka Shopaholicadel (vlastním jménem Adéla Pulcová) si na jednom ze svých streamů na sociální síti TikTok začala vyřizovat účty s maminkou. Obvinila ji z toho, že kvůli ní má zažívací potíže.

Kontroverzní influencerka Adéla Pulcová vždy slíbí, že se uklidní a přehodnotí své výstupy na sociálních sítích, ale dlouho jí to nikdy nevydrží. Na sociální síti TikTok se nyní pustila do své maminky a obvinila ji z toho, že může za její problémy se zažíváním.

„Já si dám někdy jen suchý rohlík a je mi zle,“ postěžovala si na TikToku Adéla a rozhodla se, že sledujícím vysvětlí, kdo za její trable může. Pulcová tvrdí, že její maminka u ní vypěstovala odpor k jídlu. „U mojí mámy to totiž vždycky bylo tak, že se nehneš od stolu, dokud to nesníš všechno,“ popsala své dětství a dospívání influencerka. Adéla se proslavila tím, že nejraději konzumuje brambůrky, kávu a borůvkové jogurty. Za nechutenství prý může výchova.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Youtuber Datel se snaží u soudu řešit svoje obří dluhy

„Nutila mě do toho, abych snědla všechno, co bylo na tom talíři, a to mi dávala fakt veliký porce. A proto já mám takhle podělanej ten žaludek,“ dodala Adéla s tím, že ona bude rozhodně lepší matkou a děti do jídla nutit nikdy nebude.

„Až budu mít jednou svoje dítě, tak rozhodně, když už nebude moct, tak to nebude muset všechno jíst. Je to chyba nutit dítě do jídla, když už nemůže. To je prostě špatně,“ prohlásila Pulcová.

Podívejte se také na rozhovor s Lady Dee a jejím partnerem:

Sdílejte článek

Přečtěte si také