Shopaholicadel hledá nového partnera. Touží po hercovi nebo zpěvákovi

Shopaholicadel se zase postarala o pořádný rozruch. Tentokrát kvůli svému prohlášení, které zveřejnila v živém vysílání na TikToku. Kontroverzní influencerka totiž pořádá výběrové řízení na nového partnera.

Shopaholicadel má jasnou představu o tom, jak by měla její budoucí láska vypadat a co by měl vybraný šťastlivec splňovat. Není to přitom tak dávno, co se jí rozpadl vztah s Janem Kulasem, který podle svých slov už nemohl dál snášet její chování. Adéla po tom prohlašovala, že se chce nyní soustředit sama na sebe a žádného muže nehledá.

Mohlo by vás zajímat: Zasnoubená Shopaholicadel prozradila, jak to bylo s prstenem a kolik stály svatební šaty

Tomu je ale zdá se konec a už je opět připravená najít si nový vztah. Po dvou týdnech, které strávila single, si uvědomila, že už zase touží po lásce. Její bývalí partneři ji dokonce i požádali o roku. Před Kulasem Adéla chodila ještě s Davidem Pražákem, který na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou Fregamer.

Další nápadník neprošel výběrovým řízením

O srdce této kontroverzní influencerky poté začal bojovat někdo, kdo na internetu vystupuje pod pseudonymem ShopaRené. Ten se ale Adéle nezamlouval, ačkoliv se jí snažil dávat svou náklonnost najevo prostřednictvím nejrůznějších videí. „Neprošel jsi výběrovým řízením, už jsi mi udělal ostudu,“ prohlásila Adéla.

Čtěte také: Nečekaný zvrat ve vztahu kontroverzní Shopaholicadel! Zásnuby jsou prý falešné, tvrdí influencer

Dále sdělila, že se rozhodně nejednalo pouze o jednoho nápadníka. „V budoucnu mě uvidí s někým jiným, já už jsem si pár kluků vybrala, takže sorry, Rendo, ale mezi nimi nejsi,“ uvedla bez okolků internetová celebrita. Se svými kritérii se přitom nedrží zkrátka. „Co když se, Rendo, rozhodnu, že budu chtít chodit třeba s hercem nebo zpěvákem? Co s tím uděláš? Nic,“ ptala se Adéla a dodala, že se s novým objevem nehodlá ukazovat venku a objedná si s ním kafe raději domů.

Shopaholicadel v pořadu Partička:

Sdílejte článek

Přečtěte si také