Z Báry a Datla jsou rodiče! Influencerka přivedla na svět chlapečka

Barbora Stříteská a Marek Valášek alias Datel jsou štěstím bez sebe. Dvojice na světě přivítala svého prvního potomka.

Barbora Stříteská a Datel se potkali během natáčení reality show Like House. Marek Valášek měl v té době ještě jinou přítelkyni, ale nakonec ji opustil a začal nový vztah právě s Bárou, protože mezi nimi přeskočila silná jiskra. Málokdo jim na začátku dával šance, ale oni všem dokázali, že to spolu myslí vážně.

Mohlo by vás zajímat: Marek Datel Valášek posprejoval konkurentovi auto. Nyní se bojí, že dostane přes pusu

Na začátku září minulého roku světu oznámili, že spolu čekají dítě. „Chtěli bychom vám s radostí oznámit, že čekáme miminko,“ napsal tehdy Datel na svůj profil na Instagramu. „Jak víte, tak jsme se s Barčou začali začátkem tohoto roku snažit o dítě. A nakonec se nám to povedlo a my máme obrovskou radost, protože je to plánované,“ dodal youtuber.

Narodil se jim chlapeček

Ačkoliv nejdřív pohlaví prozradit nechtěli, později si to rozmysleli a oznámili světu, že čekají chlapečka. „Ať už to bude chlapeček nebo holčička budeme ho/jí milovat nejvíc, jak to jde a snažit se, aby měl/a nejlepší život jaký může mít. Bereme to opravdu zodpovědně a připravujeme se, abychom mohli být co nejlepšími rodiči, kteří dají svému dítěti tolik lásky, co to jen půjde,“ napsala dvojice tehdy k příspěvku, který na sociálních sítích oznamoval těhotenství.

Čtěte také: Youtuber Datel řešil u soudu své obří dluhy! Vyhnul se exekuci, vyslechl si ovšem i špatnou zprávu

Nyní na světě přivítali svého prvního potomka a je jasné, že prožívají jedny z nejšťastnějších chvilek života. Datel ještě několik hodin před porodem sdílel videa a fotky z nemocnice. Bára přenášela a tak se s porodnicí domluvili na vyvolání porodu. Natěšený skoro tatínek chtěl zůstat po jejím boku i přes noc, bohužel nebyly volné pokoje, stihl si tedy odjet zacvičit do fitka a vrátil se v noci i se spoustou dobrot pro Barču. Spát pak odešel ke kamarádovi, aby mohl zůstat v Praze a blízko porodnice. V tu chvíli už Báře i Datlovi čekání určitě připadalo nekonečné a oba se těšili, až si k sobě poprvé přitisknou svého syna. To ještě nevěděli, že si počkají skoro celý další den.

Večer 2. března už Datel sdílel v příběhu na Instagramu fotku, kde drží svého syna a statečná Barča stojí vedle nich. „Barča a malej si půjdou dnes už odpočinout, ozveme se zítra, jsme zvědavý, co řeknete na jméno,“ nechal si zatím pyšný tatínek malé tajemství. Snad si dá brzy Datel dohromady i svůj život a vyřeší své dluhy, aby mohl být pro svého syna tím nejlepším možným vzorem a otcem.

Podívejte se také na rozhovor s Markem Valáškem alias Datlem:


Přečtěte si také